Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC-Practic

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

9

• i0nutzb

8

• radue

3

• chetross

1

Top autori în acest subiect

Inseamna ca am terminat cu topicu` asta.Gata ! Eu nu m-am inscris pe forumul asta sa duc polemici de dragul cresterii numarului de postari , eu vreau sa invat ceva , ca vorba lui <> undeva mai sus << cat traiesti inveti si tot prost mori >>.Asta-i ultima data cand mai scriu ceva la sectiunea calculatoare, las`ca daca o sa am probleme deosebite cu calc-ul o sa scriu la chip si la x-trem. Cu deosebite stima dalu364

Link spre comentariu

"Traiesti toata viata in scoli si pana la urma tot prost mori"( Parazitzi ) :supz: Gata inchei discutia aici.In incheiere sa sti ca revista mie mi s-a parut interesanta, am si eu un numar si pot sa zic ca l-am citit cu placere.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Este adevarat ca experianta este foarte importanta insa de multe ori este tare buna si o hartie la mana ,pentru ca sunt foarte multi angajatori care cer asta .Eu invat de zor pentru o certificare A+ si asta ca asa vrea seful ,si unde mai pui ca examenul nu este ieftin deloc.Bafta la toti. :yawinkle:

Link spre comentariu

ultima dată când m-am dus la un interviu, l-am întrebat pe ăla: preferi să am un dosar plin cu diplome sau să-ţi repar calculatoarele?a doua zi am început munca :finga: peste un an jumate mi-am dat demisia... (adică acum 2 săpt.) şi acum îmi caut de muncă :weedman:

Link spre comentariu

A inceput si la noi in tara sa fie apreciate calitatiile omului si nu numai diploma sau diversele calificari pe care le are doar pe hartie. Uite , eu lucrez la o intreprindere mare , care este privatizata 100% de multi ani, la atelierul de automatizari si actionari reglabile, iar anul trecut, seful de sectie a angajat un baiat tanar fara nici o calificare in electronica( pe hartie) , dar care vedea o electronica ce la multi electronisti cu shtate grele de serviciu nu am vazut. Patronii au fost de acord cu angajarea lui pe considerentul ca nu au nevoie de diplome ci de meseriasi(vorba lui <). In prealabil , tipul daduse o testare cu seful nostru de atelier care s-a declarat extrem de multumit de aptitudinile tipului.Din pacate pentru noi, si-a rezolvat prin cineva si a plecat in COREEA DE SUD la o specializare pe 3 ani , in meseria de electronist.(repet , fara sa aiba nici o tangenta pe hartie cu aceasta meserie!!!) :snakeman: :dark1: :evil3: :kermit: Ce ziceti de asta ? :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări