dalu Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 A aparut PC-Practic , supliment al revistei CHIP , ideala pentru incepatori si nu numai , unde poti invata in catva pasi anumite ,,chestii,, cu care mi-am batut mult capul la vremea lor.Din acest numar (5), revista este insotita si de un CD. :smt041 :smt039 :smt024 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 dupa ce am cumparat timp de aprox 2 ani cam toate revistele de "it" din ro, odata cu schimbarea locului de munca am ajuns la concluzia ca tot ce e in reviste, gasesti si pe net (Daca stii unde sa cauti) so.. parerea mea: revistele IT sucks! :supz: Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 Ma rog, fiecare cu parerea lui...,dar unu la mana , de multe ori trebuie sa filtrezi o gramada de <> pana ajungi la ceea ce te intereseaza si doi, nu toata lumea stapaneste limba engleza mai ales termenii stiintifici si cei tehnici, pentru o documentare acceptabila. Sa nu se creada ca am ceva cu internetu` , dar nu toti ne-am nascut profesionisti si uitam de multe ori ca am fost incepatori. :dark1: Sant curios daca un incepator viziteaza pagina web a celor de la Microsoft stie ulterior cum sa lucreze in Windows Registry. :smt017 :smt024 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 pe site-ul microsoft nu spune nimic despre cum sa faci tweaking la registrii.. la fel cum nu o sa vezi chip tuning pe pagina sau brosurile bmw..iar in reviste sunt multe chestii prost documentate.. iti spun asta din experienta :partyman: Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 Probabil ai studii superioare in informatica de aia ai impresia ca revistele sant prost documentate.Uite , eu am doar studii medii , si acelea la profilul <> si informatica am invatat din acele reviste , ceva carti si cunostiinte tot autodidacte, si sant multumit (relativ) :dark1: :smt024 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 nu are rost sa spun ce studii am dar iti garantez ca nu am nici o diploma in IT (sau conexe) si nici studii in curs..in schimb am experienta... asta bate la fund toate studiile, manualele si revistele... :supz: Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 Maestre , deci tot autodidact in informatica cel putin . Asta ma bucura mult si sant de acord ca experienta bate orce teorie , dar experienta se capata ,,experimentand,, si una-i sa o faci haotic si alta-i sa o faci dupa ceva care stii ca a dat rezultate. Uite, departe de mine gandul de a face polemica cu tine , dar consider ca fiecare are dreptul la un punct de vedere, nu ? :smt039 :smt024 Link spre comentariu
chetross Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 nu are rost sa spun ce studii am dar iti garantez ca nu am nici o diploma in IT (sau conexe) si nici studii in curs..in schimb am experienta... asta bate la fund toate studiile, manualele si revistele... :supz:eu citesc chip`u ca pe ziar, ca in ultima vreme ma cam dor ochii oleak de la pc.oricum ii adevarat ca stirile toate le gasesti pe net, dar ei le aduna, e mai simplu ... :tonqe: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 Maestre , deci tot autodidact in informatica cel putin . Asta ma bucura mult si sant de acord ca experienta bate orce teorie , dar experienta se capata ,,experimentand,, si una-i sa o faci haotic si alta-i sa o faci dupa ceva care stii ca a dat rezultate.nu imi place sa mi se spuna asa.. chiar ma deranjeaza :axe: nu spun ca le stiu pe toate sau ca sunt tare. inca invat. (cat traiesti inveti, in final tot prost mori :partyman: ) daca esti amabil, spune cateva titluri din revista mentionata... :prayer: Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 OK:-Calatorie in lumea registrelor din Windows-Aproape totul despre Adobe Reader-Utilizarea comenzilor scurte in Word-Potrivirea textelor lungi in celule-Transformarea documentelor word in documente pdf-Sfaturi si trucuri-- o gramada de smecherii pentru optimizarea functionarii calc-ului in cele mai bune conditii Sorry pentru ,, maestre,, dar nu aveam de unde sa stiu ca te deranjeaza. :prayer: :smt024 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 1) http://www.hi-end.ro/discutii/download.php?id=689 2) e un nenorocit de reader.. ce poate avea decat zoom, print si hand tool? daca era acrobat pro, mai ziceam... 3) & 4) nu m-a pasionat word-ul si excel (probabil in excel potrivesti textul in celule..) dar poate ca ti-as fi dat link si pentru asa ceva :smt003 //edit: check this out 5) cel mai bine folosesti acrobat pro .... 6) vezi 1) :weedman: tot mai bun e net-ul :supz: Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 OK Man Ai dreptate, n-o mai lungesc ca poate ai probleme mai importante decat chestia asta. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 @dalu364 sa sti ca e experienta buna si ea la ceva; nu vreau sa continui discutia de mai sus dintre tine si ionutz dar sa sti ca are si el dreptate cam 90%, asta in sensul ca daca vrei sa inveti sa lucrezi pe un sistem de operare poti sa reusesti si fara sa faci un curs sau sa citesti o catre, cu toate ca timpul e mai scurt in cazul materialului didactic.Eu sitesc chip-ul aproape lunar si sa sti ca descopar si eu chestii pe care le stiu dar nu ma deranjeaza, eu il iau mai mult pt unele programe ce apar pe dvd si pt stiri. Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 Mai oameni buni , eu nu am zis ca experienta nu conteaza, ba dimpotriva, doar atat am subliniat ca un incepator in informatica nu stiu daca invata mare brinza din niste site-uri in limba engleza, cand acestuia ii este greu sa invete si din carti in limba romana.Sau poate novicii n-au ce cauta aici iar in cazul acesta iertati-ma ca am deschis subiectul acesta si il rog pe iOnut sa stearga acest topic.Multumesc pentru intelegere. @dalu364 :lurk: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 topicul nu va fi sters.. va fi lasat pentru copiii copiilor nostri.. sa vada ce patesc cand deschid un topic despre chestii inutile :weedman: acum hai sa o luam pe partea cealalta: nu am vazut niciodata revista in cauza.. nu m-a interesat! am spus doar ca revistele de it, cel putin cele din ro, sunt de kkt.. m-am referit aici la chip, pcmag. singura care mai exceleaza putin ar fi xtremePC care o mai rasfoiesc odata pe an, despre level nu stiu mare lucru.. am citit doar vreo 4-5 numere de cand a aparut. by the way, o revista de IT cred ca ar merita un site cu mai multa informatie decat http://www.pcpractic.ro/ :partyman: over and out.. nu mai postez pe acest topic... :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum