Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat stare amplificator

Vizitator RedLabel

Postări Recomandate

Vizitator RedLabel

Salut, vreau sa achizitionez un amplificator Harman Kardon si vreau sa va cer o parere...Atasez o poza cu interiorul si va rog sa-mi spuneti ce piese sunt acelea marcate cu sageti galbene si ce parere aveti per ansamblu...deoarece eu nu ma pricep mai deloc.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tinel

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Piesele alea marcate cu galben sunt punti redresoare, vad ca are redresare si filtrare separata pe fiecare canal. Sta bine pe partea de alimentare.In schimb nu se vede ce are in etajul final, oricum arata bine amplificatorul dar depinde si de pretul cerut.Spune ce model este ca sa vedem mai multe despre el.

Link spre comentariu

Vezi ca dedesubt e posibil sa aiba o placa prinsa in 4 suruburi ...demonteaza-le si fa o poza pieselor care se vad acolo...daca nu se vad, pozeaza lipiturile...sa ne dam seama daca are finalii originali...

Link spre comentariu

Cred ca vrei sa cumperi de pe o...zii.ro...daca cel care ti-a trimis pozele era de bunacredinta stia ca finalii sunt schimbati cel mai des (de obicei),si iti trimitea poze si cu ei...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări