Vizitator RedLabel Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Salut, vreau sa achizitionez un amplificator Harman Kardon si vreau sa va cer o parere...Atasez o poza cu interiorul si va rog sa-mi spuneti ce piese sunt acelea marcate cu sageti galbene si ce parere aveti per ansamblu...deoarece eu nu ma pricep mai deloc.Va multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Piesele alea marcate cu galben sunt punti redresoare, vad ca are redresare si filtrare separata pe fiecare canal. Sta bine pe partea de alimentare.In schimb nu se vede ce are in etajul final, oricum arata bine amplificatorul dar depinde si de pretul cerut.Spune ce model este ca sa vedem mai multe despre el. Link spre comentariu
Vizitator RedLabel Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 hk 6600 ...merci frumos. Link spre comentariu
Vizitator RedLabel Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 e destul de urgent Link spre comentariu
tinel Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Vezi ca dedesubt e posibil sa aiba o placa prinsa in 4 suruburi ...demonteaza-le si fa o poza pieselor care se vad acolo...daca nu se vad, pozeaza lipiturile...sa ne dam seama daca are finalii originali... Link spre comentariu
Vizitator RedLabel Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Alte poze nu mai am iar amp-ul este in alta localitate...merci oricum. Link spre comentariu
tinel Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Cred ca vrei sa cumperi de pe o...zii.ro...daca cel care ti-a trimis pozele era de bunacredinta stia ca finalii sunt schimbati cel mai des (de obicei),si iti trimitea poze si cu ei... Link spre comentariu
Vizitator RedLabel Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 ma gandesc ca fiind o antichitate de aparat...nefiind piesa de muzeu, ma astept la reparatii....dar sa fie facute corespunzator... merci oricum. Link spre comentariu
Vizitator RedLabel Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Pana la urma l-am luat, am si o garantie de 3 luni, pana acum este foarte ok pentru mine. Va salut si numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum