Vizitator Gryzzli Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 am facut mai demult un corector de ton pe tda 1524 si am mers cateva ore dupa care a inceput sa oscileze. sa imi dea curent continuu pe iesire si sa oscileze. imi misca membrana la difuzor in toate felurile si se auzea un parait chiar si fara semnal de intrare in corector.tin sa specific ca era alimentat de pe alt traf fata de amplificare. am schimbat de vreo 5 ori toate piesele de pe corector si de fiecare data mergea putin si incepea sa oscilezede curand am incercat un tl061 si m-am lovit de aceeasi problemaam incercat se pun pe filtare un cond de 33.000 micro fara nici un rezultat care sa schimbe situatia nici in bine nici in rau. am schimbat semnalul de intare de pe alta placa de sunet nimicpb e ca amandoua fac aceleasi pb chiar fara semnal de intrarevreau si eu daca se poate o la murire multumesc anticipat Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 poate oscileaza impreuna cu amplifu de putere.....deseneaza schemele... Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 am facut mai demult un corector de ton pe tda 1524 si am mers cateva ore dupa care a inceput sa oscileze. sa imi dea curent continuu pe iesire si sa oscileze. imi misca membrana la difuzor in toate felurile si se auzea un parait chiar si fara semnal de intrare in corector.curent continuu pe iesirea amplificaorului sau a corectorului...banuiesc ca pe a amplificatorului, deci nu are legatura cu corectorul... posibil sa pice o ramura a alimentarii simetrice a amplificatorului Link spre comentariu
Vizitator Gryzzli Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 nu are treba cu amplificatoru eu nici nu il conectez la amplificator masor tensiunea de pe corector deci nu are treba cu amplificatorul de putere nu bag semnal in corector si masor de la iesirea corectorului amplificatorul separat merge chiar f bine este cel de pe http://www.blackwidowaudio.com/ cel de 60W Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 si corectorul si preamplificatorul "fac urat" si independent de amplificator..pai atunci e ceva legat de alimentare (chiar cat e tensiunea de alimentare?) sau ai bucle de masa (cablaj neproiectat bine) ca nu pot fi amandoua integratele defecte (sau sunt sanse prea mici).. asteptam detalii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum