viorel.sadam Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 vreau sa-mi cumpar un HDD de 250Gb si nush ce sa iau ca am auzit ca toate sunt nashpete.cine are unu bun sa imi recomande dar nu Secund Hand Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 Eu pot doar sa-ti recomand firma MAXTOR , sant recunoscuti pentru seriozitate si performanta. Lucrez de mult timp cu astfel de HDD-uri si am recomandat multor cunoscuti aceasta firma dar niciodata nu am avut probleme sau ,,reclamatii,, din partea cunoscutiilor. Sint recomandate cele cu 8 Mb cache , in primul rind garantiei de 3 ani daca nu ma insel, si apoi faptului ca datorita memoriei tampon se reduce uzura mecanica a hdd-ului. :smt028 :smt025 :smt024 Link spre comentariu
chetross Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 Eu pot doar sa-ti recomand firma MAXTOR , sant recunoscuti pentru seriozitate si performanta. Lucrez de mult timp cu astfel de HDD-uri si am recomandat multor cunoscuti aceasta firma dar niciodata nu am avut probleme sau ,,reclamatii,, din partea cunoscutiilor. Sint recomandate cele cu 8 Mb cache , in primul rind garantiei de 3 ani daca nu ma insel, si apoi faptului ca datorita memoriei tampon se reduce uzura mecanica a hdd-ului. :smt028 :smt025 :smt024Nu pot sa argumentez, dar toti pe care ii cunosc spun ca maxtor e de ***.Mai ales la o cantitate mai mare cum vrei tu, ia un WesternD. E mai sigur Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 nu ca vreau sa fac reclama sau altceva Jb Western Digital sunt printre primele pe piata (cum a zis si colegu de mai sus...chetross...).Poti lua ce ce vrei tu noi te`am sfatuit.Bafta.P.S. Maxtor da intradevar facea HDD`uri bune acum :prayer: sa ne ajute Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 precizează daca îl vrei sata sau ide... Link spre comentariu
sxnel Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 Ti-ai luat hdd-ul ? Daca nu inca , si te mai intereseaza o parere , i-ati WD .Folosesc WD inca de cand cel de 20 GB era cel mai mare Hdd produs de ei , nu zic ca nu au fost si probleme dar prin comparatie , se pare ca au fost mai putzine decat la alte firme . Si nu ai zis de care vrei, SATA sau IDE ? :goodman: Sau inca nu stii ? Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 pt fiabilitate recomand detasat Seagate ( 2 exemple - am 2 harduri seagate din 1995 si funtioneaza f bine si acum )pt viteza recomand WD sau maxtorin general e o chestiune de noroc sa alegi un model bun / lot bun Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Decembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2005 multam baieti nu am luat inca dar mai astept pareri Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Decembrie 28, 2005 Partajează Postat Decembrie 28, 2005 Toate HDD au 3 ani garantie,dar in plus Seagate iti mai dau 2 ani pe siteul producatorului.Pt viteza ideal ar fi sa aibe SCSI sau macar un Western la 10000rpm(dar nu sunt decat de 37 si 74 GB)Daca nu,ia unul SATA cu 8MB buffer si sa vezi daca MB ti-l vede la capacitatea de 250G!Atfel o sa fi obligat sa faci upgrade de BIOS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum