Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dati-mi un sfat

viorel.sadam

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viorel.sadam

2

• i0nutzb

1

• chetross

1

• dalu

1

Top autori în acest subiect

Eu pot doar sa-ti recomand firma MAXTOR , sant recunoscuti pentru seriozitate si performanta. Lucrez de mult timp cu astfel de HDD-uri si am recomandat multor cunoscuti aceasta firma dar niciodata nu am avut probleme sau ,,reclamatii,, din partea cunoscutiilor. Sint recomandate cele cu 8 Mb cache , in primul rind garantiei de 3 ani daca nu ma insel, si apoi faptului ca datorita memoriei tampon se reduce uzura mecanica a hdd-ului. :smt028 :smt025 :smt024

Link spre comentariu

Eu pot doar sa-ti recomand firma MAXTOR , sant recunoscuti pentru seriozitate si performanta. Lucrez de mult timp cu astfel de HDD-uri si am recomandat multor cunoscuti aceasta firma dar niciodata nu am avut probleme sau ,,reclamatii,, din partea cunoscutiilor. Sint recomandate cele cu 8 Mb cache , in primul rind garantiei de 3 ani daca nu ma insel, si apoi faptului ca datorita memoriei tampon se reduce uzura mecanica a hdd-ului. :smt028 :smt025 :smt024

Nu pot sa argumentez, dar toti pe care ii cunosc spun ca maxtor e de ***.Mai ales la o cantitate mai mare cum vrei tu, ia un WesternD. E mai sigur :)
Link spre comentariu
Vizitator m_maxx

nu ca vreau sa fac reclama sau altceva Jb Western Digital sunt printre primele pe piata (cum a zis si colegu de mai sus...chetross...).Poti lua ce ce vrei tu noi te`am sfatuit.Bafta.P.S. Maxtor da intradevar facea HDD`uri bune acum :prayer: sa ne ajute

Link spre comentariu

Ti-ai luat hdd-ul ? Daca nu inca , si te mai intereseaza o parere , i-ati WD .Folosesc WD inca de cand cel de 20 GB era cel mai mare Hdd produs de ei , nu zic ca nu au fost si probleme dar prin comparatie , se pare ca au fost mai putzine decat la alte firme . Si nu ai zis de care vrei, SATA sau IDE ? :goodman: Sau inca nu stii ?

Link spre comentariu

pt fiabilitate recomand detasat Seagate ( 2 exemple - am 2 harduri seagate din 1995 si funtioneaza f bine si acum )pt viteza recomand WD sau maxtorin general e o chestiune de noroc sa alegi un model bun / lot bun

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Navajo

Toate HDD au 3 ani garantie,dar in plus Seagate iti mai dau 2 ani pe siteul producatorului.Pt viteza ideal ar fi sa aibe SCSI sau macar un Western la 10000rpm(dar nu sunt decat de 37 si 74 GB)Daca nu,ia unul SATA cu 8MB buffer si sa vezi daca MB ti-l vede la capacitatea de 250G!Atfel o sa fi obligat sa faci upgrade de BIOS.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări