Vivio Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Salutare,Am o schemă care tb. multiplicată de 12 ori. L-am realizat eu, dar a cam fost ceva chin.Mă gândeam să fac un cablaj profesionist să scap de muncă ? Aveți idei cam ce prețuri sunt?Puteți recomanda vreo firmă ce realizează cablaje de calitate fără să te jupoaie?Am impresia că totuși prețurile nu vor fi mici și voi fi iar ucenicul vrăjitor Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 gasesti in sectiunea Bazar>Servicii mai multi utilizatori care executa cablaje de calitate Link spre comentariu
Vivio Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Da, este și asta o soluție. Însă momentan aș fi preferat o soluție mai profi.Fie măcar doar să văd cam la ce prețuri să mă aștept. Voi da telefoane la ce îmi prezintă nenea google Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Sunt o gramade de baietzi exprimentati pe forum fac cablaje mai smechere ca fabrica.Succese! ) Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 hai totusi sa nu exageram.... pe la noi ai pcboards, mai exista si olimex in bulgaria.... in rest te poti duce in germania, china etc.. dar cred ca va trebui sa ai cantitate mai mare ca sa scoti la pret ok... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum