Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta

Vizitator mihai_moga

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• leoncris

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

exista un program de echivalente diverse care se numeste eca , germania...!la ora actuala sint number one in the world ...! au si varianta catalogului tiparita , au si varianta dvd , au si site...insa primele doua variante sint EVIDENT disponibile pe piata doar contra cost --- si nu costa chiar ieftin :da --- , in timp ce site-ul nu permite accesul moka la echivalente...!un catalog de echivalente presupune un volum de munca extraordinar de mare , asa ca nu va faceti iluzii prea mari ...astfel de informatii complexe si complete costa bani , nu se gasesc asa... pe de-a moaca pe net...!

Link spre comentariu
Vizitator mihai_moga

NU ESTE VORBA DESPRE UN ANUME TRANZISTOR SAU INTEGRATVROIAM EU SA AM CEVA UNDE IMI POT CAUTA SINGUR ECHIVALENTA, CA SA NU INTREB PE ALT CINEVA

Link spre comentariu

site-ul din postarea precedenta nu reprezinta un catalog online de echivalente , ci doar un catalog online de data-sheet-uri... :da atit si nimic mai mult...! este o diferenta ca de la cer la pamint intre cele doua...! :ciuda:

Link spre comentariu

Dar foarte util pentru (cei isteti ) de a identifica tipul si parametrii componentelor electronice si de a stabilii daca sunt sau nu ... echivalente.Pentru cei (mai putin isteti )care vor totul mura'n gura ... sa plateasca ! :da

Link spre comentariu

da, da...si marmota invelea ciocolata in staniol... :rade: uneori tine faza asta cu istetimea , in cazurile simple , evident...! insa exista o gramada de piese la a caror echivalare istetimea nu ajuta deloc si poti sta si trei zile degeaba si pierzind timpul cautind pe net acul in carul cu fin...! uneori ai nevoie de operativitate pentru a avea rezultate prompte , iar asta se plateste ...!daca tot vorbeam de operativitate ...acum 10 minute mi-a sosit din germania dvd-ul original cu eca-ul cel nou , varianta 2011 ...! in timp ce scriu , deja l-am bagat la instalat in calculator ... :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări