Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tablou de bord Renault Megane Scenic II

Vizitator Vida Florin

Postări Recomandate

Vizitator Vida Florin

Istoria defectelor: cond cu tantal in scurt-inlocuit functionare 2 ani; tranzistor IRF ars -inlocuit functionare 6 zile dupa care din cauza supraincalzirii s-a dezlipit de pe placa blocand totodata reteaua CAN. L-am dus la cei din autovit-electroservice care mi-au spus ca este procesorul defect, incercand sa-l inlocuiasca cu un altul , pe linga faptul ca mi-au distrus mai multe traseie nu au rezolvat nimic . Concluzia a ramas ca tot procesorul este defect. Procesorul este JCAE AZ 1026 21 676 504-7 V6.01 B6. .Cine ma poate ajuta cu niste date despre acest circuit sau cu orice alt sfat util acestei situatii. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

...Procesorul este JCAE AZ 1026 21 676 504-7 V6.01 B6. .Cine ma poate ajuta cu niste date despre acest circuit...

Procesorul este probabil un NEC uPD78xx, mascat Johnson Controls Automotive Electronics.Se pare ca una din putinele ( din pacate ) solutii pe care le ai este un TB sh, unul nou iese din discutie dat fiind pretul prohibitiv, oricum si la un sh sa nu te astepti sa fie ieftin.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări