Vizitator mihai_moga Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 buna. am nevoie de un tranzistor MJ3000 (MJ300Q) si mi-am luat unul (ISC)BDW83Csi asi vrea sa-mi spune-ti daca e echivalentva rog mult Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 1-- din punct de vedere STRICT al parametrilor de catalog , bdw83c este mai bun decit mj3000...!2-- din punct de vedere al prezentarii , capsulele celor doua sint complet diferite...!3-- din punct de vedere al calitatii , marca ISC este o mare pocnitoare chinezeasca de doi bani gauriti...!ca sa concluzionam , tocmai ce ati dat banii pe o teapa ordinara... Link spre comentariu
Vizitator mihai_moga Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 asa si ce tranzistor ar treb sa-mi iauechivalent deoarece MJ3000 nu am gasit Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 echivalenti corecti ar fi urmatorii...1-- bdx67 a, b sau c...!2-- 2n6057 , 6058 sau 6059 ...!evident , recomand doar mbr-uri , nicidecum eic, pmc , isc , cdil , cel cu simbolul elekta sau alte gunoaie chinezesti ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum