roadrunner Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 am reusit sa-mi convertesc o masina de frezat mica in CNC ca ma plictisisem sa dau din mana cand taiam cate o piesa.(imi cer scuze pentru sunet dar ploua de mama focului si eram intr-un atelier cu acoperis de tabla)RRNK0Bx3NCbg4 3Iq6mL61wWI Link spre comentariu
pirvuti Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 f. frumos! nu ne spui si niste detalii tehnice? ce mpp/driver/cupla/soft/etc Link spre comentariu
roadrunner Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 pai cam totul e de cumparat-masina o cumparasem cu 5 ani in urma (a fost undeva la 270-275 eur)-driverele cele din poza, setate pe 1A (minim) - le cumparsem pentru alta masina care nu s-a materializat (inca)-motoarele NEMA23 1.2 Nm (cred) sau 0.9Nm nu sunt sigur, bipolare-interfata CNCUSB CPU V4. (are un ARM pe ea vezi poza) - asta a mai fost ceva 200 si ceva (nu mai tin minte)-kit-ul de adaptare (flansele alea de aluminiu si tijele in care stau prinse motoarele) e cumparat de gata de pe un site din Australia (din pacate motoarele sunt cuplate rigid, cu niste bucse adaptoare care se monteaza peste manerele originale)- scopul e unul singur, sa tai niste deschizaturi in cateva sute de carcase de plastic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum