Vizitator comfel Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic Poate fi din Soft ......... Multumesc ..... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Poti incerca un update de soft cu NSU de pe site de la nokia. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Am si eu accelasi model de X2 merge exsceptioanal recunosc ca ii fac upgrade la soft decateori gasesc unu valid.Dute cu el de unde l-ai luat daca e de la cosmote(nu vreau sa fac reclama)te duci la ei domne uite care e treaba pac pac si pana imi vine asta de la reparat dati-mi alt telefon de care sa ma folosesc.Eu asa am facut cand am avut o problema cu altul.Bafta! Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic Poate fi din Soft ......... Multumesc .....Nu mai scoate bateria fara sa-l inchizi! (am x2 si 2710 amandoua au avut aceleasi problema, platforma S30) Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic Poate fi din Soft ......... Multumesc ..... Nu mai scoate bateria fara sa-l inchizi! (am x2 si 2710 amandoua au avut aceleasi problema, platforma S30) Nu am scos bateria nici o data de ce sa scot bateria ..o sa ii dau astazi un update de soft.. am comandat un cablu. astazi il primesc. Am avut unul de la un Nokia 6500 dar nu il gasesc Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 aceeasi problema o am si eu....vreo 3 numere nu vor sa se stearga deloc....parca ar avea virusi..... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Ieri dupa amiaza i-am dat un update de soft de pe sit-ul Nokia.. problema sa rezolvat doar ca astazi dim la 5 am fost trezit de alarma telef care a ramas blocata pe activat ..Acum l-am luat la butonat si surpriza a disparut si Calculatorul ..i-am dat iar un update si acum functioneaza normal..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum