Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA X2

Vizitator comfel

Postări Recomandate

Vizitator comfel

Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic Poate fi din Soft ......... :jytuiyu Multumesc .....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

1

• MihaiGSM

1

• susanu_pisu

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Am si eu accelasi model de X2 merge exsceptioanal recunosc ca ii fac upgrade la soft decateori gasesc unu valid.Dute cu el de unde l-ai luat daca e de la cosmote(nu vreau sa fac reclama)te duci la ei domne uite care e treaba pac pac si pana imi vine asta de la reparat dati-mi alt telefon de care sa ma folosesc.Eu asa am facut cand am avut o problema cu altul.Bafta!

Link spre comentariu

Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic Poate fi din Soft ......... :jytuiyu Multumesc .....

Nu mai scoate bateria fara sa-l inchizi! :da(am x2 si 2710 amandoua au avut aceleasi problema, platforma S30)
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Am o problema cu acest telefon ..Din Jurnal nu vrea sa imi stearga Apelurile ..Nepreluate. Receptionate ..Ii dau stergere Liste jurnal spunne ca lea sters dar cand intru in Nepreluate -Receptionate contactele sunt tot acolo .Daca incerc sa le sterg din Deschidere apel (tasta verde )la optiuni si dau stergere pe un contact apare.. .Selectie incorecta ...I-m dat si o Rev set fabrica si nimic

Poate fi din Soft ......... :jytuiyu

Multumesc .....

Nu mai scoate bateria fara sa-l inchizi! :da(am x2 si 2710 amandoua au avut aceleasi problema, platforma S30)
Nu am scos bateria nici o data de ce sa scot bateria ..o sa ii dau astazi un update de soft.. am comandat un cablu. astazi il primesc. Am avut unul de la un Nokia 6500 dar nu il gasesc
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Ieri dupa amiaza i-am dat un update de soft de pe sit-ul Nokia.. problema sa rezolvat doar ca astazi dim la 5 am fost trezit de alarma telef care a ramas blocata pe activat ..Acum l-am luat la butonat si surpriza a disparut si Calculatorul ..i-am dat iar un update si acum functioneaza normal..... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări