Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

internal buzzer TLZ11

Vizitator mgdvasile922

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabitzu8

3

• str8klaw

1

buna-am un internal buzzer TLZ11,va rog sa-mi dati cateva sfaturi,la ce as putea sa-l folosesc,locuiesc la casa.va multumesc.

Pune si tu o poza cu "internal buzzer TLZ11", nu imi dau seama ce ai in curte din cele 2 randuri.Cu google am gasit ca TLZ11 este termoregulator digital, mult mai valoros decat un "internal buzzer".Un buzzer il poti folosi ca alarma, sonerie etc.
Link spre comentariu
Vizitator mgdvasile922

buna ziua-nu pot afisa poza lui,pe eticheta lui scrie:internal buzzer OUT:16A-AC1(6A-AC3)/250VAC;1HP 250VAC 1/2HP 125VAC AL:5A-AC1(2A-AC3)/250VAC;1/8HP 250/125VAC. in spate are doua riglete, una cu cinci suruburi si una cu trei suruburi,pe lateral are o mufa tata.va rog sa ma ajutati sa fac din el o alarma sau o sonerie.va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator mgdvasile922

buna atasez poza cu internal buzzer,se poate folosi la ceva?,si, cum se foloseste?sau daca pot scoate ceva de la el,ex.afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire?va multumesc.

Link spre comentariu

buna atasez poza cu internal buzzer,se poate folosi la ceva?,si, cum se foloseste?sau daca pot scoate ceva de la el,ex.afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire?va multumesc.

Pai tot la vorba mea ai ajuns - chestia din pdf-ul atasat este un termoregulator ... afiseaza temperatura daca ai un termocuplu potrivit ... daca e functional si n-ai ce face cu el negociem pe pm
Link spre comentariu

......afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire.......

numarator pentru bobinat spire digital iti faci simplu dintr-un calculator de buzunar la care lipesti 2 fire pe contactul de egal si un microcontact la axul care invarte bobina...il pui sa faca adunarea 0 +1 si egalul face restul, iti afiseaza ce vrei tu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări