Vizitator mgdvasile922 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 buna-am un internal buzzer TLZ11,va rog sa-mi dati cateva sfaturi,la ce as putea sa-l folosesc,locuiesc la casa.va multumesc. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 buna-am un internal buzzer TLZ11,va rog sa-mi dati cateva sfaturi,la ce as putea sa-l folosesc,locuiesc la casa.va multumesc.Pune si tu o poza cu "internal buzzer TLZ11", nu imi dau seama ce ai in curte din cele 2 randuri.Cu google am gasit ca TLZ11 este termoregulator digital, mult mai valoros decat un "internal buzzer".Un buzzer il poti folosi ca alarma, sonerie etc. Link spre comentariu
Vizitator mgdvasile922 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 buna ziua-nu pot afisa poza lui,pe eticheta lui scrie:internal buzzer OUT:16A-AC1(6A-AC3)/250VAC;1HP 250VAC 1/2HP 125VAC AL:5A-AC1(2A-AC3)/250VAC;1/8HP 250/125VAC. in spate are doua riglete, una cu cinci suruburi si una cu trei suruburi,pe lateral are o mufa tata.va rog sa ma ajutati sa fac din el o alarma sau o sonerie.va multumesc. Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 ar fi bine sa postezi o fotografie cu el,poate ne ajuta mai mult. Link spre comentariu
Vizitator mgdvasile922 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 buna atasez poza cu internal buzzer,se poate folosi la ceva?,si, cum se foloseste?sau daca pot scoate ceva de la el,ex.afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire?va multumesc. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 buna atasez poza cu internal buzzer,se poate folosi la ceva?,si, cum se foloseste?sau daca pot scoate ceva de la el,ex.afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire?va multumesc. Pai tot la vorba mea ai ajuns - chestia din pdf-ul atasat este un termoregulator ... afiseaza temperatura daca ai un termocuplu potrivit ... daca e functional si n-ai ce face cu el negociem pe pm Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 ......afisajul se poate folosi ca numarator pentru bobinat spire.......numarator pentru bobinat spire digital iti faci simplu dintr-un calculator de buzunar la care lipesti 2 fire pe contactul de egal si un microcontact la axul care invarte bobina...il pui sa faca adunarea 0 +1 si egalul face restul, iti afiseaza ce vrei tu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum