Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Praf pe difuzoare

chorchy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chorchy

3

• CBI

2

• Yoshiro

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Probabil e vorba de unele mai vechi, germane, impregnate cu un fel de cauciuc lipicios şi care atrag praful rău de tot.Braun, Grundig... erau şi difuri de medii la fel.

Link spre comentariu

difurile zmolite care atrag praf si scame si se lipesc fara sa mai cada prin suflare eu le curat cu scoci de vopsitorie de calitate(majoritatea sunt pe suport de hartie si nu lasa clei dupa deslipire).Intre 2 si 4-5 lipiri deslipiri se fac aproape ca noi daca nu ai mai incercat anterior sa le culegi cu altceva si le-ai impins si mai bine in cleifirele mai mari se pot piguli si manual cu o penseta mica de calitate

Link spre comentariu

monacor dt300.nu l-as desface,ca am inteles ca are ferofluid si nu stiu ce minuni pe acolo.mi-e frica sa nu il aliniez aiurea.vreau doar sa curat domul pentru ca s-a asezat praf pe el.

Link spre comentariu

monacorul are tratament al calotei mai slab si nelipicioseu ma refeream la alte difuri la care calota nu mai este tranparenta si se lipeste si la atingerea cu degetul dupa cativa aniincearca totusi cu scoci sau cu o carpa usor umezita,sau betiasoare de ureche usor umezite

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am desfacut si eu un PCT cu capact pe spate.Ghidajul mi se pare precis, jocul este f mic in planul fetei.Posibil ca problemele de incompatibilitate (daca sunt) sa fie intre loturi diferite, eu n-am fost curios sa desfac mai multe si nici n-am de gand sa fac experimente pe banii mei.Ferofluidul nu curge nici la miscari bruste. Am incercat chiar sa bat fata tw de masa de lucru si tot n-a iesit nimic. Singurele picaturi minuscule au iesit pt ca au derat la bobina si la iesire s-au agatat de piesa polara.Mecanic tw e destul de rezistent, am aflat asta fara sa vreau. N-am fost atent si am lasat un surub nestrans la un moment dat, si a ajuns fix pe calota, atras de magnet. :bataie A turtit-o bine, de a trebuit sa desfact iar sa o imping la loc.Din fericire si-a revenit complet. Nu se cunoaste nici ochiometric nici pe masuratori.Evident, don't try this at home, ca poate a doua oara nu iese bine. :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări