chorchy Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Cu ce se poate curata de praf domul unui tweeter?mi se pare atat de fragil incat ma tem sa-l si ating Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Cu un feon il dai pe rece si il apropi usor de el si sare prafu Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Despre ce tweeter e vorba? Majoritatea modelelor se pot desface si curata usor fara sa-l pui in pericol. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Probabil e vorba de unele mai vechi, germane, impregnate cu un fel de cauciuc lipicios şi care atrag praful rău de tot.Braun, Grundig... erau şi difuri de medii la fel. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 difurile zmolite care atrag praf si scame si se lipesc fara sa mai cada prin suflare eu le curat cu scoci de vopsitorie de calitate(majoritatea sunt pe suport de hartie si nu lasa clei dupa deslipire).Intre 2 si 4-5 lipiri deslipiri se fac aproape ca noi daca nu ai mai incercat anterior sa le culegi cu altceva si le-ai impins si mai bine in cleifirele mai mari se pot piguli si manual cu o penseta mica de calitate Link spre comentariu
chorchy Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 monacor dt300.nu l-as desface,ca am inteles ca are ferofluid si nu stiu ce minuni pe acolo.mi-e frica sa nu il aliniez aiurea.vreau doar sa curat domul pentru ca s-a asezat praf pe el. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 monacorul are tratament al calotei mai slab si nelipicioseu ma refeream la alte difuri la care calota nu mai este tranparenta si se lipeste si la atingerea cu degetul dupa cativa aniincearca totusi cu scoci sau cu o carpa usor umezita,sau betiasoare de ureche usor umezite Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 http://www.troelsgravesen.dk/C17_II.htm la capatul paginii ai un DT-300 desfacut. Are ghidaje pentru aliniere, insa daca nu vrei sa-l desfaci poti urma sfaturile colegilor cu niste betisoare de ureche umezite etc. Daca nu apesi prea tare calota aia nu o vei strica, daca apesi usor pe ea revine la loc. Link spre comentariu
chorchy Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 s-a rezolvat cu betisoare de urechi si nu am desfacut nimic.va multumesc mult! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Am desfacut si eu un PCT cu capact pe spate.Ghidajul mi se pare precis, jocul este f mic in planul fetei.Posibil ca problemele de incompatibilitate (daca sunt) sa fie intre loturi diferite, eu n-am fost curios sa desfac mai multe si nici n-am de gand sa fac experimente pe banii mei.Ferofluidul nu curge nici la miscari bruste. Am incercat chiar sa bat fata tw de masa de lucru si tot n-a iesit nimic. Singurele picaturi minuscule au iesit pt ca au derat la bobina si la iesire s-au agatat de piesa polara.Mecanic tw e destul de rezistent, am aflat asta fara sa vreau. N-am fost atent si am lasat un surub nestrans la un moment dat, si a ajuns fix pe calota, atras de magnet. A turtit-o bine, de a trebuit sa desfact iar sa o imping la loc.Din fericire si-a revenit complet. Nu se cunoaste nici ochiometric nici pe masuratori.Evident, don't try this at home, ca poate a doua oara nu iese bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum