Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme la jvc kd-g722

Vizitator ubres

Postări Recomandate

Vizitator ubres

Am achizitionat cd-playerul jvc kd-g722 la mana a 2 de cateva luni iar de ceva timp uneori se blocheaza in general atunci cand ruleaza cd-ul.Blocarea consta in faptul ca nu mai are sunet iar daca dau pe radio apare pe display frecventele radio si toate cele, iar daca vreau sa il inchid nu se inchide.Am nevoie de ajutorul vostru!Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

3

Vizitator ubres

du-l la un electronist mai experimentat ca pot fi multe cauze:protectie la ambalare termica,sursa ,contacte imperfecte,....succes!

pai chiar am remarcat ca se cam incalzeste destul de tare aparatul...care e treaba cu protectia de ambalare termica ca nu ma pricep foarte la chestiile astea!crezi ca daca as pune in zona in care se incalzeste un radiator problema ar disparea?
Link spre comentariu

nu inteleg ce si cum sa pui in zone ''calde'',fi mai explicit.protectia la ambalare termica este caracteristica unor ansambluri electronice de a se opri atunci cand temperatura acestora ajunge la o valoare prea mare,chiar critica,existand posibilitatea de a se distruge.acestea se opresc pana cand temperatura scade la o anumita valoare .acste dispozitive,in cazul prezent,pot fi: finalul audio-caldura produsa nu poate fi disipata prin elementul radiant din n motive sau chiar exista o problema cu respectivul ci (iesiri in scurt sau impedante prea mici,fie defect interior al acestuia) ''sursa'' -care are un consum mult prea mare pt capacitatile sale.....dupa cum ziceam ,e ceva de sapat iar ca incepator,e destul de greu de gasit si remediat buba......tu alegi.succes!

Link spre comentariu
Vizitator ubres

nu inteleg ce si cum sa pui in zone ''calde'',fi mai explicit.protectia la ambalare termica este caracteristica unor ansambluri electronice de a se opri atunci cand temperatura acestora ajunge la o valoare prea mare,chiar critica,existand posibilitatea de a se distruge.acestea se opresc pana cand temperatura scade la o anumita valoare .acste dispozitive,in cazul prezent,pot fi: finalul audio-caldura produsa nu poate fi disipata prin elementul radiant din n motive sau chiar exista o problema cu respectivul ci (iesiri in scurt sau impedante prea mici,fie defect interior al acestuia) ''sursa'' -care are un consum mult prea mare pt capacitatile sale.....dupa cum ziceam ,e ceva de sapat iar ca incepator,e destul de greu de gasit si remediat buba......tu alegi.succes!

Am desfacut aparatul si m-am uitat in spate acolo unde se incalzeste destul de rau si cred ca acela este etajul final...banuiesc ca trebuie schimbat..oricum multumesc pentru ajutorul acordat!o sa ma duc cu el la cineva care se pricepe.
Link spre comentariu
Vizitator ubres

am demontat cd-playerul si piesa care se incalzea este AN80T71!nu stiu daca este normal sa se incalzeasca atat de rau...oare daca inlocuiesc piesa asta o sa mearga normal? :ciuda: Ma ajuta cineva cu ceva sfaturi?

Link spre comentariu

respectivul ci este sursa ,de obicei e montat pe tabla carcasei,pe care o foloseste pe post de radiator,dar nu e o regula,lucreaza cald,poate chiar fierbinte dar nici sa fumege.incearca sa-i pui un radiator de aluminium de proba si vezi cum se comporta aparatul.radiatorul de la final e rece dupa 5 min de functionare sau nu poti tine mana pe el?verifica componentele din jurul AN-ului (masoara) tranzistori/diodehai ca vad ca ai vointa :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator ubres

respectivul ci este sursa ,de obicei e montat pe tabla carcasei,pe care o foloseste pe post de radiator,dar nu e o regula,lucreaza cald,poate chiar fierbinte dar nici sa fumege.incearca sa-i pui un radiator de aluminium de proba si vezi cum se comporta aparatul.radiatorul de la final e rece dupa 5 min de functionare sau nu poti tine mana pe el?verifica componentele din jurul AN-ului (masoara) tranzistori/diodehai ca vad ca ai vointa :aplauze

Vointa am..am montat si un radiator direct pe AN-ul ala cu pasta termoconductoare si urmeaza sa-l tin in probe sa vad ce reactie are! :d Radiatorul de la final nu se incalzeste decat foarte putin in 5 min...dar o sa verific si temperatura acestuia si iti zic. :86
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări