Vizitator Pasha Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Salutare! de ceva timp am inceput sa invat microcontrolere am o placa de dezvoltare am facut diferite chestii cu leduri displei etc care sunt integrate pe placa acum vreau sa conectez module periferice cum ar fi senzori motoare transivere ce fel de semnale imi genereaza astea care este ideia de functionare intre periferice si placa de baza ma refer la (semnale) Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Cred ca pentru a merge mai departe trebuie sa scoti pic-ul si sa lucrezi cu el independent, astfel poti sa te conectezi cu el la diversi senzori, traductoare, motoare ..... Spre exemplu: pentru comanda unui motor trebuie sa generezi pe un pin un semnal PWM ... Pentru citirea unui senzor se folosesc intrari digitale sau analogice, depinde de senzor. Pentru a intelege ce semnale trimite un anume senzor - citeste manualul producatorului! Ai grija la alimentarea PIC-ului, maxim ai 5,5Vcc. Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Nu inteleg pt ce trebuie scos picu este o placa de dezvoltare are iesire pt motor si restu chestiilor numi era clara chestia cu semnalu de la periferice Link spre comentariu
MatyC Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Ca idee, ce fel de placa de dezvoltare ai? In mod sigur ai ceva conectori grupati corespunzator porturilor microprocesorului. Pe placa ai dispozitivele uzuale care se activeaza cumva pentru a fi functionale. Pentru alte dizpozitive (senzori, modul putere motor, module radio, GSM, GPS, etc) te folosesti de conectori din placa dezactivand modulele de care nu ai nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum