Vizitator ovixb Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Am un Traviata si vreau sa fac un amp. pt. chitara. Ma intereseaza daca merita si daca nu ce se poate face cu el.Daca merita as dorii ajutor cu schema si orice alt sfat. Mentionez ca ar fii primul meu proiect cu lampi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Am un Traviata si vreau sa fac un amp. pt. chitara. Ma intereseaza daca merita si daca nu ce se poate face cu el.Daca merita as dorii ajutor cu schema si orice alt sfat. Mentionez ca ar fii primul meu proiect cu lampi.salutrecupereaza traful de iesire,traful de alimentare,doua socluri,un ecc83,un el84 poti construi asta viewtopic.php?f=28&t=54723&hilit=cel+mai+simplu+amplificator+de+chitararecomand sa folosesti tuburi noi Link spre comentariu
Vizitator ovixb Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Multumesc. Incerc sa vad ce iese . Link spre comentariu
iulker Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Am un Traviata si vreau sa fac un amp. pt. chitara. Ma intereseaza daca merita si daca nu ce se poate face cu el. Daca merita as dorii ajutor cu schema si orice alt sfat. Mentionez ca ar fii primul meu proiect cu lampi. In rest, multe succesuri! Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Off topic! Pentru @iulker: daca taceai, cu adevarat destept ramaneai!!! Am un Traviata si vreau sa fac un amp. pt. chitara. Ma intereseaza daca merita si daca nu ce se poate face cu el. Daca merita as dorii ajutor cu schema si orice alt sfat. Mentionez ca ar fii primul meu proiect cu lampi. In rest, multe succesuri! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Pentru @iulker: daca taceai, cu adevarat destept ramaneai!!! corect cind nu avem ce face ne bagam in seama si ne credem desteptise intimpala sa mai scriem gresitdaca esti priceput de ce nu ai dat un raspuns acestui user?? dl iulker Link spre comentariu
iulker Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Mi-e frica sa ma gandesc ca cei care mi-au criticat postul (dealtfel bine intentionat, in scopul corectarii unor greseli deja mult prea frecvente in "scrierea bucuresteana" a limbii romane), n-au inteles ironia din final ... Mai ales ca sunt niste oameni respectabili, dar, din pacate, doar ca electronisti ... Asta e, nobody is perfect. Pentru aprofundare: Infinitivul - întotdeauna cu un singur i: a FI. Viitorul: se formează de la infinitiv, deci tot cu un singur i. Întotdeauna. Voi/vei/va/vom/veţi/vor FI. FI, invariabil, la toate persoanele. Condiţionalul prezent: ca şi viitorul, se formează de la infinitiv, deci tot un singur i. Întotdeauna. Aş/ai/ar/am/aţi/ar FI. FI, invariabil, la toate persoanele. Condiţionalul perfect: tot cu FI de la infinitiv, adică un singur i. Aş/ai/ar/am/aţi/ar FI fost. FI, invariabil, la toate persoanele. Conjunctivul prezent (adică ăla care începe cu “să…”). Se formează de la FI-, ăla cu un singur i, numai că acum e variabil, că i se adaugă diverse terminaţii. Iar la persoana a II-a devine să FII, cu doi i (ca în Să fii acasă la nouă jumate, că dacă nu, nu mai pupi discotecă o lună. Sau club, mă rog. Pe vremea mea le zicea discoteci.) eu să FIU (FI+U) tu să FII (FI+I) el/ea să FIE (FI+E) noi să FIM (FI+M) voi să FIŢI (FI+M) ei/ele să FIE (FI+E) Conjunctivul perfect, în schimb, se formează ca şi condiţionalul perfect, cu tot cu FI invariabil, un singur i. Eu/tu/el/ea/noi/voi/ei/ele să FI fost. (Hehe, să fi avut eu vârsta ta… / să fi avut tu experienţa mea...) Imperativul afirmativ (persoana a II-a sg, că doar asta ne interesează): FII ! Cu doi i. Imperativul negativ: Nu FI ! Cu un singur i. Că vine de la infinitivul de mai sus, fi. Asta e greşeala cea mai frecvent întâlnită: nu fii, cu doi i. Deşi scriem FII ! , când îl punem pe nu scoatem un i: nu FI ! . De ce? Pentru că în limba română imperativul negativ la persoana a II-a singular se formează, de cele mai multe ori, de la infinitivul verbului (Citeşte! Nu citi! Spune! Nu spune! Fă! Nu face! ). Iar infinitivul lui a fi e taman FI ăsta, cu un singur i. Link spre comentariu
mila Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 @iulkerFi tare-n diametru Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Este un post de electronica si ma asteptam sa se posteze mesaje de electronica si mai putin corecturi de ortografie. Pentru corecturi este un post special la 'bodega'.RR Traviata a fost si ramane un aparat foarte interesant. Propun sa ne intoarcem la electronica. Link spre comentariu
Vizitator ovixb Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 greseala mea recunosc daca eram mai atent poate nu greseam cer scuze tuturor celor ofensati de lipsa mea de cultura si astept critici in continuare dar si sfaturi in legatura cu subiectulnu am folosit semne de punctuatie si majuscule de frica sa nu gresescdaca se poate corecta va rog sa-l lasati asa Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Total de acord cu vdrapaca.@ovixb poti sa mergi pe solutia lui viobio, simpla si la obiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum