dariuspopescu Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Daca urmezi sfatul lui leoncris si cumperi altul mai de soi, asculta-ma si pe mine : nu il mai lasa pe mainile altuia ! Link spre comentariu
bchendran Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Acuma dincolo de Fuke, Fulke sau alte glume, divizorul ar fi usor de facut si scheme pentru M830B se gasesc peste tot; din pacate insa, fara nici un fel de protectii pe intrare fiind aparatul, integratul ICL7106 este expus.Se gaseste daca chiar vrei sa cumperi, dar oare merita?Trebuie sa razuiesti cacareaza aia de pe placa, sa pui cu grija un soclu (care si ala costa bani) - si sincer 7106 in capsula MQFP n-am prea vazut...7106 te costa minim 10 lei+soclu vreo 4-5+munca, iesi la pretul unuia nou Link spre comentariu
Vizitator mihai_moga Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 ADICACE NUME AR TREBUI SA AIBA? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Aparatul de masura recomandat de noi,sau cine? Link spre comentariu
Vizitator adi_botor Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Am si eu un multimetru Unitec 45645 si azi am constatat ca e defect.L-am dat la cineva acum vreo cateva saptamani si de atunci nu l-am mai folosit...Fara sa masor nimic cu el afiseaza " 8.9.4 " , iar daca incerc sa masor nu arata ce ar trebui.Doar in pozitia care arata cunductivitatea merge "bine", arata 1 dar cand pun bornele impreuna scoate sunet si afiseaza tot 8.9.4 . Nu ma prea pricep dar poate imi puteti spune si mie daca e grav si mai ales ce l-a putut defecta.Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum