Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu Service pt TV Schneider

Vizitator mariusster

Postări Recomandate

Vizitator mariusster

Salut,Am niste probleme cu un TV Schneider model 29M301 (72cm, ecran plat, stereo) din Metro:nu se opreste cind counterul sleep ajunge la 0pierde din imagine in laterale - imaginea e mai lata decit normalAm nevoie, daca ma poate ajuta cineva, de modalitatea de intrare in meniul de service pt acest TV.Am cautat pe net, dar n-am gasit decit vreo 2 tipuri de accesare a meniului, care bineinteles nu mi-au mers.Multumesc,Marius

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belowsky

1

Top autori în acest subiect

Vezi daca-ti merge asa: Procedure:1. Select a program place (not AV input !).2. Set menu language to English .3. Exit menu.4. Press menu key four times on the RC.5. Press P- key three times on the RC.6. Press V+ key once on the RC.7. Press CAPS key once on the RC.8. Press Reveal key once on the RC.9. Service mode is entered. Use Reveal key to scroll pages in the SERVICE mode.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări