dragon82 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 O casa varuita in alb e ca un spital,parerea mea.Nu are personalitate,nu are viata... Imi place movul,vedrele si portocaliul tipator. Tot apartamentul l-am facut intr-o combinatie de verde lamaie cu portocaliu,peretii fata in fata de aceeasi culoare.Coltarul de piele e portocaliu si taburetii la fel.Prefer mobilierul negru.E greu de intretinut,insa,precum si coltarul portocaliu ca portocala.Perdelele sunt din 2 bucati pe galerie,o jumatate verde si o jumatate portocalie.Storurile la geam,textile,sunt verzi. Prefer decoratiunile Feng-Shui...ceramica in special,cu motive egiptene,chineze,indiene etc.Am gasit pe Okazii niste ceramica extraordinara.Uite aici:http://www.okazii.ro/catalog/54514533/decoratiuni-egiptene.htmlExtraordinare!!! Apoi zilele trecute am gasit in Mall evantaie de perete,pictate,cu deschiderea de 1,90 cm.Bestiale. Apoi,am intr-o camera 2 parti din grinzile blocului ce ies in evidenta si le-am pictat de sus pana joc cu cuvinte chinezesti,in marime A4. Voi reveni cu poze. Link spre comentariu
zal Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Aş face apoplexie dacă ţi-aş vizita casa. Violet şi portocaliu sînt culori complementare, ca şi verde cu roşu, e de preferat să nu se folosească niciodată împreună în stare pură. Asta e o regulă ce se învaţă din clasa a 5-a la arte plastice, sau şi mai înainte dacă ai norocul de un profesor inimos. Şi celelalte culori de care vorbeşti sînt greu de suportat ptr un ochi fin.Ca o comparaţie cu un subiect la modă, aşa ceva s-ar asemăna cu o manea.Şi apropos de manele, cum sînt vopsite casele ţiganilor? Link spre comentariu
dragon82 Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Nu stiu ce ai inteles,dar nu am nimic mov,dar e o culoare faina;am vazut apartamente facute totul in diverse nuante de mov.Eu m-am redus doar la combinatiile verde cu protocaliu cum am spus.Nici prin cap nu mi-a trecut sa fac mov cu verde sau portocaliu,etc.Nu sunt greu de suportat verdele si portocaliul pentru ca nu sunt stridente.Am facut odata greseala si am facut totul un portocaliu de iti ardea ochii;acum am folosit aceleasi nuante dar in concentratii scazute. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Daca ai "mobila care o am are doar ROSU, NEGRU SI PUTIN MARONIU " peretii merg ...piersica coapta cu parchet mahon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum