strombi Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Salut colegi!Urmariti video asta: http://www.youtube.com/watch?v=cEeWtBAE5LY&feature=player_embedded Si dupa ce lati vazut ce ziceti ne facem si noi un sistem 2.1 cu difuzoare dastea?? Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Nu sunt capabile sa reproduca orice domeniu de frecvente, plus ca produc ozon, dauneaza calitatii aerului... Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Nu prea cred ca sunt de o calitate exceptionala,dar efectul vizibil e foarte misto.Impresioneaza prin acea dara care se onduleaza in functie de vibratie. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Imi cer scuze ca fac dublu post.Daca cineva are documentatia aferenta intocmiri acestor plasma difuzor Va rog aruncati aici scheme documentatii.Merita sa faci doar pentru efectul care il produde.Multumesc(si imi cer inca odata scuze pt DP) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Un traf de linii (cu cat mai mare cu atat mai bun), 2 cuie, si ceva care sa moduleze semnalul aplicat trafului. TL494 sau ceva asemanator. Problema principala este insa ca toate trafurile din monitoare au diode de inalta tensiune incorporate, ceea ce inseamna ca iti iese doar jumatate de alternanta in arc => volum mic si distorsiuni f mari.Merge bine doar cu un traf dintr'un TV vechi (foarte vechi), sau cu unul home made, caz in care izolatia va fi o problema. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Pe larg am inteles despre ce vorba adica am formata o idee,Totusi daca nu cer prea mult o schema acolo auxiliara ceva de la care sa plec. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum