Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vizualizat scheme tv pe DVD player.

ionionel

Postări Recomandate

Bună seara.Vă rog să mă lămuriţi cu următoarea dilemă.Vreau să văd scheme tv pe un DVD player dar cînd apare schema se vede tare mică.DVD-ul are zoom care măreşte de trei ori şi nici aşa nu este destul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionionel

4

• Depanatorul

2

Top autori în acest subiect

E diferenta de rezolutie dintre suportul pe care a fost salvata schema (ex. 400x300 pe JPG, etc.) si rezolutia televizorului/monitorului pe care o vizualizezi (ex. 1280x1024 pe monitor clasic sau 1920x1080 pe un HD sau TV-HD).Incearca sa setezi rezolutia mai mica la monitor (poti incepe de la 800x600) :sparge: Succes!

Bună seara.Vă rog să mă lămuriţi cu următoarea dilemă.Vreau să văd scheme tv pe un DVD player dar cînd apare schema se vede tare mică.DVD-ul are zoom care măreşte de trei ori şi nici aşa nu este destul.

Link spre comentariu

Nu pot mări rezoluţia deoarece DVD-ul e cuplat la un tv normal(clasic).Îmi trebuie un program să-l instalez pe computer cu ajutorul căreia să măresc o imagine şi apoi aşa mărit să-l salvez dar nu ştiu ce program e acela.

Link spre comentariu

Nu vei putea sa maresti rezolutia unei poze/scan. Trebuie sa "jonglezi" din dispozitivile cu care vizualizezi "schema".Dupa cum zici tu, e ca si cum ai vrea sa vezi imagine HD (16:9) de pe o videocaseta VSH in format 4:3.

Nu pot mări rezoluţia deoarece DVD-ul e cuplat la un tv normal(clasic).Îmi trebuie un program să-l instalez pe computer cu ajutorul căreia să măresc o imagine şi apoi aşa mărit să-l salvez dar nu ştiu ce program e acela.

Link spre comentariu

Ştiu să jonglez din dispozitive cînd mă uit pe computer dar eu vreau să văd scheme tv de pe un DVD cuplat la tv.Treaba este că nu ştiu cum să măresc şi apoi aşa mărit să-l pun pe un CD pt.ca apoi săl bag în DVD-player.

Link spre comentariu

Am rezolvat şi pot să văd scheme TV pe un DVD player cuplat la Tv.Am găsit un program pe internet care face posibilă vizualizarea schemelor Tv nu numai pe computer ci şi pe un DVD de orice tip.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator darkydog

Am rezolvat şi pot să văd scheme TV pe un DVD player cuplat la Tv.Am găsit un program pe internet care face posibilă vizualizarea schemelor Tv nu numai pe computer ci şi pe un DVD de orice tip.

Poate ni-l împărtaşeşti şi nouă. :aut:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări