Vizitator rizzy Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 va deranjez si eu cu o intrebare.....eu am un dvd auto sony mex r1 si nu mai vrea sa citeasca dvd ...citeste doar audio trackuri...ma poate ajuta cineva cu un sfat...am fost la sony service te rupe la bani...costa mai ieftin sal iei de nou decat sal repari......stie cioneva daca se poate schimba lentila le el sau ceva...macar sal fac sa citesca mp3.....ca las repara reda sunetul la o claritate superioara multora marci cine ma poate ajuta id meu de yahoo e razvanr83.....multumesc anticipat ...numai bine Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Baga un CD de curatare, poate isi ia mersu'. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 E o idee si cu cd de curatare,Dar daca epuizezi toate solutiile incearca sa scoti lentila si sa o speli cu alcooltehnic.Dar incearca sa dai la DVD restore default ca nu prea vad care ar fi problema electronica ca citeste trakuri,e o problema mai mult de la softul de recunoastere al formatelor. Link spre comentariu
Vizitator rizzy Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Baga un CD de curatare, poate isi ia mersu'.iam bagat...mie teama sa nu fie sarita lentila de pe punct ...din cauza unui accdent...ala de la care lam luat sa nu bushit masina .... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 NU CURATA NICIODATA LENTILA CU ALCOOL !!!de cativa ani se fac lentile dintr-un fel de plastic care se distruge(matuieste) in contact cu alcoolul.dupa cum a spus si colegul,pare o problema de soft daca citeste format audio si mp3 nu.citirea cu un cd cleaning e frectie le piciorul de lemn pt multe playere,respectiva perie nu ajunge niciodata la lentile iar daca ajunge,curata doar partea superioara,cea inferioara,oglinda si dioda ramanand neatinse (murdare).trebuie desfacut si curatat ansamblul optic si pe urma,in functie de rezultate ,rezolvarea problemei de soft.succes! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Nu este nici o problema de soft.Este problema de laser.Citeste audio pentru ca pistele sunt mai rare decat la mp3.Lentilele se curata bine cu isopropanol. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 mp3-urile suna oricum de departe mai rau decat flacurile sau WAV-urile... Asculta un CD original si pe urma asculta acelasi CD in format mp3 ... fa diferenta.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum