Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensator FIL-107

Vizitator Rulian

Postări Recomandate

Vizitator Rulian

Salut,Stie cineva cu ce pot sa inlocuiesc, condensatorul din acet blitz? Trebuie sa-i modific dimensiunea, adica sa tai din picior. Originalul este condensator de 350v, 1500 micro, modelul de aluminiu, cum se faceau pe vremuri.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady_marinescu

1

Vizitator Moş Crăciun

N-am înţeles exact ce condensator cauţi: unul la fel ca cel original sau unul mai mic?Eu am unul original, rusesc, nou, cumpărat din magazin pe vremuri şi uitat într-un dulap.(Nou înseamnă nefolosit, că vârsta lui este ... înaintată.)Cristi

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dordeduca

si eu am 2 fil 107 si la unul tacane ceva (am atasat su un senzor la el cu declansare prin simpatie) tre sa le dau la reparat daca stie cineva repara si e din cj (as vrea sa ii incorporez si un senzor pt declansare prin simpatie.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

si eu am 2 fil 107 si la unul tacane ceva (am atasat su un senzor la el cu declansare prin simpatie) tre sa le dau la reparat daca stie cineva repara si e din cj (as vrea sa ii incorporez si un senzor pt declansare prin simpatie.

Poti sa detaliezi putin te rog chestia cu senzorul atasat? Ma intereseaza sa folosesc un blitz FIL 11M declansat prin simpatie de flash-ul de pe camera foto. Un exemplu dintr-un magazin eventual?Si daca stie cineva ce tensiune de triggerare are FIL 11M (identic cu FIL41M care nu are battery pack)?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări