Vizitator Rulian Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Salut,Stie cineva cu ce pot sa inlocuiesc, condensatorul din acet blitz? Trebuie sa-i modific dimensiunea, adica sa tai din picior. Originalul este condensator de 350v, 1500 micro, modelul de aluminiu, cum se faceau pe vremuri.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Moş Crăciun Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 N-am înţeles exact ce condensator cauţi: unul la fel ca cel original sau unul mai mic?Eu am unul original, rusesc, nou, cumpărat din magazin pe vremuri şi uitat într-un dulap.(Nou înseamnă nefolosit, că vârsta lui este ... înaintată.)Cristi Link spre comentariu
Vizitator Rulian Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Unul mai mic ca si volum, daca gasesc Link spre comentariu
Vizitator dordeduca Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 si eu am 2 fil 107 si la unul tacane ceva (am atasat su un senzor la el cu declansare prin simpatie) tre sa le dau la reparat daca stie cineva repara si e din cj (as vrea sa ii incorporez si un senzor pt declansare prin simpatie. Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 si eu am 2 fil 107 si la unul tacane ceva (am atasat su un senzor la el cu declansare prin simpatie) tre sa le dau la reparat daca stie cineva repara si e din cj (as vrea sa ii incorporez si un senzor pt declansare prin simpatie.Poti sa detaliezi putin te rog chestia cu senzorul atasat? Ma intereseaza sa folosesc un blitz FIL 11M declansat prin simpatie de flash-ul de pe camera foto. Un exemplu dintr-un magazin eventual?Si daca stie cineva ce tensiune de triggerare are FIL 11M (identic cu FIL41M care nu are battery pack)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum