Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG cx5012-z

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Deci 137v pe catodul de rosu si ecranul blocat pe rosu? nu se poate asa ceva.Cu descarcarile intre filament eu as fi mai atent ,merge descarcat intre G1 si G2 dar intre filament eu nu as risca sa ard filamentul,eu aleg solutia cu circuit separat pentru filament.

Domnilor ,haideti sa nu mai dam sfaturi ca cine stie ce traznai face pe acolo;aceste sfaturi sant valabile pentru cineva care are ceva cunostinte de baza ,ori domnul in cauza nu doreste sa se apuce sa invete notiunile elementare.Eu nu cred ca este tubul defect;d-l POLAKU2002 daca a scos rezistenta de 15 k care alimenteaza canalul de rosu ,este normal sa apara defectul descris.
Link spre comentariu

am sa incerc sa nu fiu suparat pe nimeni.mergind mai departe am izolatcatodul de rosu complet de soclu...si imaginea ramine rosie.

Cum aţi izolat catodul de roşu? Descrieţi vă rog ce aţi făcut.Ştiu că lipseşte ceva ce trebuia să faceţi şi nu aţi făcut şi pentru asta întreb.
Link spre comentariu

Inainte de a te supara...ca sa te convingi ca tubul este depreciat in rosu..reglezi Ug2=350-400v(screen normal)verifica tens. intrare matrice pinii 12,14,16=3v pe fiecare.Da afara rez. de pe placa Tk r918,919,920=4k7 si dai pe fiecare catod RGB la masa si vezi rezultatul.Tot in aceasta pozitie cu rez. suspendate poti masura ,emisiile RGB direct in pinii tubului...Succes!!!...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări