Vizitator recompensa Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Salutare, am un casetofon cu cd Philips , care are urmatoarea problema , bac cd ul in el si imi scrie error cd , am incercat de mai multe ori si o singura data am reusit, si a mers, lupa se plimba si m am uitat daca se aprinde la inceput si se aprinde, mentionez ca inainte a mers fara probleme . Ps sunt un incepator ,va rog daca ati putea sa ma ajutati! Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Posibil folia conductoare intrerupta, sau laser defocalizat... Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Ce model de Philips?CD_ul se invarteste,intra in turatie?Curata cititorul cu alcool izopropilic,daca era era intrerupta panglica,nu reuseai niciodata auditia. Link spre comentariu
Vizitator recompensa Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Ce model de Philips?CD_ul se invarteste,intra in turatie?Curata cititorul cu alcool izopropilic,daca era era intrerupta panglica,nu reuseai niciodata auditia.modelul este Philips AZ2040/14Cd ul se invarteste pana arata error cd dupa care se opreste si merge in sens opus pt cateva secunde, am curatat lupa si degeaba , mi a mers inainte si fara lupa curatata:| Link spre comentariu
Vizitator recompensa Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 revin....am blocat lupa sa stea aproximativ 1 cm de la minimul cursei si am pus un cd a incerat s ail citeasca ...s-a chinuit dar nu areusit ...dupa care am bagat cd ul iarasi si a mers ..decoamdata merge am bagat si alt cd l a citit si pe acesta sper sa mearga ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum