Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie centala pescuit

Vizitator ad_rinus

Postări Recomandate

Vizitator ad_rinus

In primul rand doresc sa va salut pe toti, fiind nou pe acest forum.Am un set de avertizori pentru pescuitul crapului, avertizori prevazuti cu o centrala pentru receptionat semnalele transmise de acestia la distanta, intitulata Delkim Rx Plus Receiver.Trasaturile pestilor sunt semnalate de centrala atat prin vibratii cat si prin sunete.Din neglijenta, am scapat-o si in interiorul acesteia s-a dezlipit o piesa, astfel incat centrala nu mai vibreaza.Daca puteti sa imi recomandati un electronist priceput in Ploiesti, care sa imi rezolve problema , v-as fi recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

1

• strombi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator ad_rinus

in mod cert este vorba de acea piesa pentru ca , inainte cu un minut sa scap centrala aceasta vibra iar dupa am putut observa si piesa desprinsa.centarla functioneaza, dar nu mai are semnalizarea cu vibratii.piesa are aproximativ 1 cm lungime si era lipita la una dintre extremitati in doua puncte( doua picioruse) , pare-se ca unul chiar s-a rupt.problema este ca lipiturile mi se par destul de fin executate.fiind fabricata in u.k., producatorul mi-a spus sa o trimit, asa ca daca voi opta pentru aceasta varianta voi fi lipsit destul de mult timp de ea.nefiind de specialitate caut sprijin pe acest forum.incerc sa incarc doua fotografii:http://img199.imageshack.us/i/dsc02306y.jpg/,http://img823.imageshack.us/i/dsc02305n.jpg/

Link spre comentariu

piesa respectiva e chiar motorasul excentric care produce vibratiile. un electronist cu putina experienta sau chiar un hobist cu pretentii te poate ajuta avand dexteritate si scule pentru lucruri finute. piesa respectiva se poate inlocui cu una de telefon mobil daca e defecta sau s-a pierdut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări