Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema excelstor technology j8160

paky90

Postări Recomandate

Salutare am un HDD excelstor technology j8160 de 160 GB si am o problema la un anumit timp mi se blocheaza pc ul nu pot sa mai fac nimic pana nui dau restart ce poate sa aiba ? Am incercat cu mai multe windowsuri dar tot asa face . Vreau sa va mai spun ca a fost si scanat si nu are baduri . Sa fie oare de la jumperi eu il am setat pe device master si mai are si o conexiune tot pe master pe care scrie 32gb clip. ma puteti ajuta ? Multumesc :jytuiyuPlaca de baza este Gigabyte GA-BIPE1000-G REV 4.0ma ajuta cuneva ? va rog :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paky90

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Spk_V

"32gb clip" este un mod de compatibilitate pentru sistemele mai vechi, n-are legatura cu problema ta!Verifica memoria RAM (MemTest), sau daca folosesti mai multe module RAM incearca pe rand cu fiecare dintre ele sa vezi cum se comporta sistemul!Verifica temparatura (procesor, placa de baza etc...) si "conexiunile" [mufele] -alimentare/magistrala- care fac legatura cu HDD-ulHDD-ul zici ca e OK? Utilitarul HDDTune la functia Health nu-ti semnaleaza nimic...?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări