Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider zanussi nu raceste

damian_sandel68

Postări Recomandate

Frigiderul il tin intro camera neincalzita. Toata perioada cat temperatura a fost in camera sub 5 grade plus, l-am deconectat de la priza de curent ( si asa la aceasta temperatura frigederul se opreste automat) Acum cand temperatura in camera a ajuns la 10 grade cu plus, l-am pus in functiune si nu vrea sa mai raceasca. La inceput se mai auzea cum agentul termic circula in el dar, in valuri. Un sfat, va rog. Care ar fi cauza?. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• damian_sandel68

2

• str8klaw

2

• gica70

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Verificati daca compresorul functioneaza si daca condensatorul (radiatorul din spate) se incalzeste. Cred ca aveti filtrul ( in spate, partea de jos stanga la Artic-ul meu) infundat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator cri-cri

Daca compresorul merge si punind mina pe el se simte cum vibreaza iar condensatorul din spate ramine rece inseamna ca ai pierdut agentul frigorific,filtrul deshidrator blocat,bloc supape compresor defecte,umiditate in instalatie,freon expirat.Pune degetul pe la toate sudurile si verifica daca nu este un pic de ulei frigorific la imbinare indicind locul pe unde a pierdut freonul.Daca la exterior nu gasesti nici o pierdere inseamna ca este posibil ca pierderea sa apara la sudurile ascunse din izolatie.De obicei cu cit un frigider este mai tehnologizat cu atit sansele sa se strice sint mai mari.Vorba lui taica Ford,ce o masina nu are,nu se poate strica. :dans: Ca batrinul Arctic sa mearga 35 de ani nu o sa mai gasiti nimic in magazine.Eu am unul fabricat din primele generatii,totul in el este cu piese originale dupa licenta Huston-Brandt,cu toate ca sint de meserie nu am avut ce repara la el.Il am la tara la babaci,in oras sa demodat modelul,dar merge OK.

Link spre comentariu

Domne lasa ca e foarte bine daca nu mai raceste,mai dadeati bani si pe injectii pe antibiotice numai raceste ca a devenit imun la raceala(am glumit)E de la termostat am avut aceesi problema si era de la temostat OXIDASE.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări