Vizitator valiotronic Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Am incercat Vista si sunt profund dezamăgit. E adevărat are un aspect plăcut si "ergonomic" dar pe latura funcţionalităţii eu nu-l recomand nici duşmanilor. Dacă încercaţi să introduceţi un driver din XP pt. că pt. Vista n-a apărut vă alegeţi cu un "plăcut" ecran albastru. La fel dacă încercaţi să instalaţi Nero, ACD-SEE sau o groază de alte programe , jocuri fără licenţă , etc... Sistemul pe care l-am încercat ECS K7S5a ,AMD Athlon XP, 1145 MHz , 256 Mb ram, nVidia gf 440 rulează foarte bine pe XP. Deşi Vista e 80% XP nu cred în el...poate beta 2...? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 evident, esti informat gresit... 1) vista este bazat pe win 2003 nicidecum pe xp (nu, 2003 NU e bazat pe xp) 2) vista este intr-un stadiu incipient de BETA1. aste presupune erori destul de multe, inexistenta suportului pentru unele device-uri, etc.. 3) sistemul tau este prea slab :snakeman: ai nevoie de cel putin 512 ram pentru a rula cat de cat vista. ia citeste AICI: To take better advantage of Windows Vista functionality, you should have at least 512 MB of RAM, on your PC. This provides enough memory for both the operating system and a typical application workload. And while 512 MB is great for many scenarios, more advanced users will want 1 GB of memory or more. Link spre comentariu
chetross Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 AMD Athlon XP, 1145 MHz , 256 Mb ram, nVidia gf 440 Nu te supara daca`ti spun ca ai fff putin ram pt VISTA !!Am vazut in chip`u de lune asta ca vista a fost testat pe sisteme cu 1g si 1.25g ram. si cica gradul de ocupare el memoriei era de 40-50%. doar windows`u !!deci tu valiotronic zi mersi ca iti merge si nu zice : not enought memory to run windows :weedman: :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum