Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vista "câh" sistem - mai multe ecrane albastre dec

Vizitator valiotronic

Postări Recomandate

Vizitator valiotronic

Am incercat Vista si sunt profund dezamăgit. E adevărat are un aspect plăcut si "ergonomic" dar pe latura funcţionalităţii eu nu-l recomand nici duşmanilor. Dacă încercaţi să introduceţi un driver din XP pt. că pt. Vista n-a apărut vă alegeţi cu un "plăcut" ecran albastru. La fel dacă încercaţi să instalaţi Nero, ACD-SEE sau o groază de alte programe , jocuri fără licenţă , etc... Sistemul pe care l-am încercat ECS K7S5a ,AMD Athlon XP, 1145 MHz , 256 Mb ram, nVidia gf 440 rulează foarte bine pe XP. Deşi Vista e 80% XP nu cred în el...poate beta 2...?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• chetross

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

evident, esti informat gresit...

1) vista este bazat pe win 2003 nicidecum pe xp (nu, 2003 NU e bazat pe xp)

2) vista este intr-un stadiu incipient de BETA1. aste presupune erori destul de multe, inexistenta suportului pentru unele device-uri, etc..

3) sistemul tau este prea slab :snakeman: ai nevoie de cel putin 512 ram pentru a rula cat de cat vista. ia citeste AICI:

To take better advantage of Windows Vista functionality, you should have at least 512 MB of RAM, on your PC. This provides enough memory for both the operating system and a typical application workload. And while 512 MB is great for many scenarios, more advanced users will want 1 GB of memory or more.
Link spre comentariu

AMD Athlon XP, 1145 MHz , 256 Mb ram, nVidia gf 440

Nu te supara daca`ti spun ca ai fff putin ram pt VISTA !!Am vazut in chip`u de lune asta ca vista a fost testat pe sisteme cu 1g si 1.25g ram. si cica gradul de ocupare el memoriei era de 40-50%. doar windows`u !!deci tu valiotronic zi mersi ca iti merge si nu zice : not enought memory to run windows :weedman: :smt003
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări