Dj TaZz Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Salut baieti as dori si eu o schema de amplificator in clasa D de putere cam 1000W in 4 ohm. Mi-am facut 2 av400 pe sateliti si am nevoie de bass puternic si m-am gandit la cele in clasa D. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Ai osciloscop? Stii sa faci un cablaj ca lumea? Ai mai lucrat surse in comutatie de puterea asta? Daca raspunsul este nu la cel putin una din intrebari te sfatuiesc sa incepi cu ceva mai "light"... Daca raspunsul e nu la prima intrebare ori iti iei osciloscop ori iti cumperi amplificatorul. Un amplificator in clasa D este efectiv o sursa in comutatie, daca cablajul nu este executat bine sau piesele (mai ales bobina de iesire si circuitul driver) nu sunt corespunzatoare, zboara finalii de nu te vezi. Scheme se gasesc, dar fara cablaj nu faci nimic. Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Oscilocop nu am dar fac rost daca am nevoie.Cablaje stiu sa fac am facut pentru av400 si pentru acel amp2x75 4ohm eu m-am gandit la ir2110 ce ziceti? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Cablaje stiu sa fac am facut pentru av400 si pentru acel amp2x75 4ohm eu m-am gandit la ir2110 ce ziceti?Ma refer la cablaje pt surse in comutatie. Sunt alte reguli decat in clasa AB. Integratele alea driver se ard mult prea usor, dupa ce ca au atatea protectii (care intra aiurea daca nu le faci cablajul cum trebuie), tot troznesc daca faci o gafa. Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Asta ee eu incerc daca nu incerc nu pot sa dorm deci daca va rog imi puteti da o schema? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 2110 e perfect, mai pui doi tranzistori si o bobina si ai facut cam 10% din amplificator...Mai sunt ceilalti 90%. Edit: Nu am intentia sa fac reclama, nu am nici o legatura cu userul, dar uite ce are de vanzare: viewtopic.php?f=59&t=81986 Adica ai cablaj gata facut de fabrica la 30 lei si schema o gasesti cu toate detaliile in pdf oficial. Si merge pana la 500W. Mai trebuie piesele. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 imi puteti da o schema?Lectureaza http://www.diyaudio.com/forums/class-d/ ... -zero.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum