costel32 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Am si eu o problema.Locuiesc in orasul Buzau la etajul 1 al unui bloc si receptionez un singur post tv (protv) cu o antena de camera cu amplificator.Ce antena ar trebui sa cumpar pentru a putea receptiona si alte posturi tv?Ma puteti ajuta cu un sfat? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Cel mai bine ceva gen Digi, Boom, sau eventual, daca se prinde in Buzau DVB-T, un receiver si antena DVB-T. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Arunca o privire aici :http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t145743.html Link spre comentariu
Tudor Badescu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Ca sa vezi ce antena trebuie,mai intai sa stii ce posturi pot fi receptionate in Buzau.Posibil sa fie doar PROTV si atunci degeaba iti faci antana.Ar mai fi o idee sa folosesti ca antana firele instalatiei de 220V,dar trebuie un filtru pentru a extrage semnalele din banda TV.Am incercat asa ceva mai de mult,ceva cumparat.Dar atunci nu pra aveam ce prinde si nu scotea un semnal grozav.Poate are cineva o schema verificata.E posibil sa prinda si pierderile de semnal de la reteaua de cablu TV. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Am si eu o problema.Locuiesc in orasul Buzau la etajul 1 al unui bloc si receptionez un singur post tv (protv) cu o antena de camera cu amplificator.Ce antena ar trebui sa cumpar pentru a putea receptiona si alte posturi tv?Ma puteti ajuta cu un sfat?Vezi daca mai e antena colectiva pe bloc si daca o mai foloseste cineva.In principiu, poti folosi si o furculita pe post de antena (50% glumesc ), numai sa fie pusa pe bloc. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Ia legatura cu cei de Aici Si te vor lamuri ce poti prinde .... De ce nu iti tragi cablu .....???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum