Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena receptie tv

costel32

Postări Recomandate

Am si eu o problema.Locuiesc in orasul Buzau la etajul 1 al unui bloc si receptionez un singur post tv (protv) cu o antena de camera cu amplificator.Ce antena ar trebui sa cumpar pentru a putea receptiona si alte posturi tv?Ma puteti ajuta cu un sfat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• leoncris

1

• costel32

1

• Tudor Badescu

1

Top autori în acest subiect

Ca sa vezi ce antena trebuie,mai intai sa stii ce posturi pot fi receptionate in Buzau.Posibil sa fie doar PROTV si atunci degeaba iti faci antana.Ar mai fi o idee sa folosesti ca antana firele instalatiei de 220V,dar trebuie un filtru pentru a extrage semnalele din banda TV.Am incercat asa ceva mai de mult,ceva cumparat.Dar atunci nu pra aveam ce prinde si nu scotea un semnal grozav.Poate are cineva o schema verificata.E posibil sa prinda si pierderile de semnal de la reteaua de cablu TV.

Link spre comentariu

Am si eu o problema.Locuiesc in orasul Buzau la etajul 1 al unui bloc si receptionez un singur post tv (protv) cu o antena de camera cu amplificator.Ce antena ar trebui sa cumpar pentru a putea receptiona si alte posturi tv?Ma puteti ajuta cu un sfat?

Vezi daca mai e antena colectiva pe bloc si daca o mai foloseste cineva.In principiu, poti folosi si o furculita pe post de antena (50% glumesc :da ), numai sa fie pusa pe bloc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări