caris Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 salut am facut si eu o schema in target3001 si dupa ce am facut schema iar trebuie sa fac manual cablajul , nu exista vreo comanda care sami aseze el in asa fel incat sa nu se intersecteze liniile de cablaj una peste alta , stiu ca exista asa ceva, macar daca tot fac shema apoi programul sa faca totul , cablaj si printarea lui. mrs Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Deh nea` Caris, citeodata in viata mai trebuie sa mai si muncesti !Tu vrei totul de-a gata ? Link spre comentariu
caris Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 pai , eu nu zic prost ce zic, exista program profesional care nu stai sati bati capul cu cablajul sa nu se intersecteze traseele si chestii din astea , pe ala il caut,chiar dear fi sal cumpar Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 pai , eu nu zic prost ce zic, exista program profesional care nu stai sati bati capul cu cablajul sa nu se intersecteze traseele si chestii din astea , pe ala il caut,chiar dear fi sal cumparAi perfecta dreptate, OrCAD-ul in care lucreaza toata lumea ( sau unii in Eagle ) il poti cumpara, cu citeva mii de $ te rezolvi.Dar si acolo piesele trebuie sa le pozitionezi tu, OrCAD-ul face doar traseele.Unii dintre noi am invatat OrCAD la facultate, dar vad ca in zilele noastre scoala este evitata de foarte multi. Link spre comentariu
caris Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 deci zici ca orcadul e singurul care chiar face traseele singur Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 deci zici ca orcadul e singurul care chiar face traseele singurNu am spus ca e singurul, sint mai multe sw care ruteaza cablaje, oricum in zilele noastre nimeni din industrie nu mai ruteaza manual. Cunosc OrCAD si stiu ce poate sa faca. Link spre comentariu
caris Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 aha vezi ca ajungem undeva, nimeni din zilele noastre nu prea mai sta sa faca totul manual, eventual ceva corectii la sfarsit, deci mam pus sa fac o schema in target si dupa mult timp tot aveam trasee care se intersectau si mam enervat si am zis ca trebuie sa existe un programel care ma ajuta cu treaba asta, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum