Vizitator r1val Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Salut baieti, ma bucur ca am dat peste acest forum pentru ca ma chinui de ceva timp sa gasesc pe cineva de specialitate. Am un proiect de realizat in domeniul alarmelor auto. Adica imi trebuie o solutie desteapta si adaptabila care sa implice emiterea unui semnal catre un receptor la o distanta apreciabila in momentul in care este activat un anumit senzor. Proiectul in sine daca este pus la punct are sanse mari de reusita financiara, asa ca daca sunteti din Bucuresti, lasati-mi datele de contact pentru a putea discuta mai pe larg detaliile. Va multumesc. Yahoo messenger id [email protected] Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Exista deja alarme cu atentionare pe tel. mobil, urmarire prin gps etc.Daca tu urmaresti reusita financiara cu proiectul tau nu pot sa-ti doresc decit succes ! Link spre comentariu
Vizitator r1val Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Din pacate pentru ce am eu nevoie nu exista o alarma pe piata... iar alarmele care au inclus modulul gsm sunt destul de scumpe. Ma gandeam ca poate gasesc o varianta mai ieftina si mai fiabila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum