Max Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 am cumparat un preamplificator universal facut cu TDA2320A de la conex... l-am montan am pus in functiune dar imi baga un gajait pe fond.. si daca dau mai tare volum bass-ul este cu distorsiuni foarte mari.. are cineva vreo idee ce are sau ce ii pot face.. ? Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 TDA2320 este preamplificator pentru receptoare de infrarosu. In audio nu stiu cat de bun e. Verifica daca in repaus, cu intrarea legata la masa, ai la iesire 1/2 din tensiunea de alimentare, mai precis pe pinii 1 si 7. Asta in cazul in care ai alimentare simpla. Daca e diferentiala, ar trebui sa fie 0V.De unde l-ai alimentat? De unde ii bagi semnal? Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 ai pus firele de la intrare/iesire ecranate,si de scurte dimensiuni?ai ecranat cum trebuie montajul ala ?alimentarea ce condensatori de filtra folosesti,si cum e alimentarea?cred ca este de la fire..dar din cate stiu eu kiul asta e cam prost,si s-ar putea sa iti bage ele sa un zgomot urat... Link spre comentariu
Max Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 TDA2320 este preamplificator pentru receptoare de infrarosu. In audio nu stiu cat de bun e. Verifica daca in repaus, cu intrarea legata la masa, ai la iesire 1/2 din tensiunea de alimentare, mai precis pe pinii 1 si 7. Asta in cazul in care ai alimentare simpla. Daca e diferentiala, ar trebui sa fie 0V.De unde l-ai alimentat? De unde ii bagi semnal?L-am alimentat simplu, dintr-un fost incarcator de telefon care are 12V la 800mA, iar semnal ii bag din calculator.Daca nu-i bun preamplificatorul asta stii ceva mai bun... dar imi trebuie cu alimentare simpla 12V si GND Link spre comentariu
Max Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 ai pus firele de la intrare/iesire ecranate,si de scurte dimensiuni?ai ecranat cum trebuie montajul ala ?alimentarea ce condensatori de filtra folosesti,si cum e alimentarea?cred ca este de la fire..dar din cate stiu eu kiul asta e cam prost,si s-ar putea sa iti bage ele sa un zgomot urat...da, am pus firele scurte de si ecranate si pe intrare si pe iesire... alimentarea este din fost incarcator de mobil Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 alimentarea este din fost incarcator de mobilcare nu prea are filtraj :smt003 pune unul de 4700...10000uF Link spre comentariu
Max Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 alimentarea este din fost incarcator de mobilcare nu prea are filtraj :smt003 pune unul de 4700...10000uFUnu de 4700uf/25V intre + si - de la alimentare.. sau ceva mai mare.. ??dar pierderea de bass cand dau mai tare volumu de intrare de la ce sa fie? Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 ai pus condensatorul si .... ce rezultat? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 Pai incarcatorul de telefon nu contine stabilizator , doar filtraj. Fara stabilizare n-o sa mearga un preamplificator calumea in vecii vecilor. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 18, 2005 Partajează Postat Noiembrie 18, 2005 crezi ca face ceva de genul http://users.swing.be/edwinpaij/softstartalim.htm (cu M317) sau http://www.sound.westhost.com/project05.htm (cu LM78xx) ? daca el nu pune un amarat de condensator de filtraj :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum