Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

regulator 24v

electriclicdoll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electriclicdoll

4

• cristian_draghiescu

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Amperi, cati? Cat scoate traful pe care il aveti acum?(daca exista...).Sau poate doriti un variator de tensiune alternativa, gen variator de bec???

Link spre comentariu

25 A, 24 V Acnu..stabilizator pentru tensiune adica sa scoata fix 24v sa nu fiie mai mica sau mai mare.Multumesc.

Amperi, cati? Cat scoate traful pe care il aveti acum?(daca exista...).Sau poate doriti un variator de tensiune alternativa, gen variator de bec???

Link spre comentariu

Un articol bogat in informatii despre realizarea unui stabilizator ferorezonant

avand performante deosebit de bune si care practic poate fi dimensionat pentru

orice tensiune uzuala de iesire il gasiti in numarul 4/1972 al revistei Tehnium,

pe care il puteti downloada de aici :

http://blog.jointelecom.com/lang_enarhi ... 01lang_en/

In articolul respectiv este vorba de o putere maxima de 350 VA, insa

constructia se poate adapta usor pentru o putere dubla, cum este in cazul dvs.

Link spre comentariu

Ţinând cont că este vorba despre un stabilizator de tensiunealternativă, iar curentul maxim prin sarcină are valoarea de 25 A... nu prea !

Link spre comentariu

poate sant obosit ,dar eu tot nu am inteles ce doreste:24vca sau 24vcc?pt. a intelege mai exact problema eu cred ca este nevoie de a prezenta problema mai in detaliuce se alimenteaza cu acest alimentator?poate exista solutia unei duble conversii:ca-dc-ca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări