capabilu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 SONY ERICSSON ELM J10i2 blocat in orange se poate debloca ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Free in nici un caz. Te sfatuiesc sa mergi la un service cu el. Link spre comentariu
capabilu Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Am fost cu el la mai multe service-uri din Constanta si mi-au spus ca nu exista soft pentru elAsa este ? S-au nu am nimerit unde trebuie ?Dealtfel am dus si un OMNIA i 900 cu probleme cu mufa de incarcare dar dupa ce mi-au inlocuit-o au spus ca are o problema pe placa si incalzeste ceva dupa care mi l-au returnatDupa cateva zile am constatat ca respectivii imi montasera mufa inversSe mai poate face ceva ? Link spre comentariu
pingu95 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Am fost cu el la mai multe service-uri din Constanta si mi-au spus ca nu exista soft pentru elAsa este ? S-au nu am nimerit unde trebuie ?Dealtfel am dus si un OMNIA i 900 cu probleme cu mufa de incarcare dar dupa ce mi-au inlocuit-o au spus ca are o problema pe placa si incalzeste ceva dupa care mi l-au returnatDupa cateva zile am constatat ca respectivii imi montasera mufa inversSe mai poate face ceva ?hahaha ce ratati cum sa puna mufa invers? si eu am un sony elm si am fost cu el in timisoara mi l-au decodat si dupa 5 zile si-a revenit la loc am dat 20 de lei aiurea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum