GeoMar Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Salut. Am si eu probleme cu un memory stick de 2gb.Nu il pot formata cu windows, nici cu Sp3 nici cu Win7.Se poate "repara/formata" cu vreun program special? Astept ceva sfaturi, ideii, critici.Multumesc.O poza cu proprietatile inculpatului.[attachment=0]Stick 1.jpg[/attachment] Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Banuiesc ca chip-ul de memorie e defect. Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Banuiesc ca chip-ul de memorie e defect.Daca era defect chip-ul de memorie, imi mai arata capacitatea stick-ului? Dupa ce mai m-am documentat pe net, am incercat cu un program pentru formatare.Nu merge, spune ca este protejat la scriere.Un printscreen:[attachment=0]Stick 2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Chiar acum vroiam sa deschid un topic pe aceeasi tema, tot cu un stick de 8GB.Cred totusi problemele astea nu au rezolvare... Deci altul la rand. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Aici se pare ca gasesti un program care te poate ajuta sa deblochezi memory stick-ul (Eng): http://www.tomshardware.co.uk/forum/773 ... mory-stick . Incearca sa cauti un program specific firmei care a produs memory stick-ul, asa ai mai multe sanse. Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Dupa cum vad in poza atasata la primul post nu iti arata deloc capacitatea , ce vezi tu e ceva de gen denumire a stick-ului care probabil e salvata in controller. Parerea mea e ca poti sa iti cumperi altul, nu am incercat pana acum un reballing sau macar un reflow la chip-ul de memorie caci banuiesc ca asta ar cam fi problema , am intalnit stick-uri care se incingeau destul de tare la utilizare mai indelungata.La urmatorul cu problema asta ce il voi intalni promit ca o sa ii fac un reballing sa vad daca se rezolva. Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 vezi aici :viewtopic.php?f=27&t=78643poate te ajuta . Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 In principiu cam asta ziceam zi eu dar fara cuptor.Eu ma refeream la o solutie de reballing sau reflow serioasa nu cuptor.Cuptorul desi uneori functioneaza nu e o solutie de durata , in majoritatea cazurilor cei ce au incercat solutia asta draguta au zis ca i-a tinut reparatia maxim o saptamana , si 125 grade nu prea rezolva mare lucru , eventual preincalzirea . Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 200 grade celsius ar trebui sa fie in regula, totusi eu am lasat ultima placa video ~10 min ca sa-si revina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum