Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme memory stick

GeoMar

Postări Recomandate

Salut. Am si eu probleme cu un memory stick de 2gb.Nu il pot formata cu windows, nici cu Sp3 nici cu Win7.Se poate "repara/formata" cu vreun program special? Astept ceva sfaturi, ideii, critici.Multumesc.O poza cu proprietatile inculpatului.[attachment=0]Stick 1.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• idm_luci

3

• GeoMar

2

• The Stressmaker

1

• high_voltage_tm

1

Banuiesc ca chip-ul de memorie e defect.

Daca era defect chip-ul de memorie, imi mai arata capacitatea stick-ului? Dupa ce mai m-am documentat pe net, am incercat cu un program pentru formatare.Nu merge, spune ca este protejat la scriere.Un printscreen:[attachment=0]Stick 2.jpg[/attachment]
Link spre comentariu

Dupa cum vad in poza atasata la primul post nu iti arata deloc capacitatea , ce vezi tu e ceva de gen denumire a stick-ului care probabil e salvata in controller. Parerea mea e ca poti sa iti cumperi altul, nu am incercat pana acum un reballing sau macar un reflow la chip-ul de memorie caci banuiesc ca asta ar cam fi problema , am intalnit stick-uri care se incingeau destul de tare la utilizare mai indelungata.La urmatorul cu problema asta ce il voi intalni promit ca o sa ii fac un reballing sa vad daca se rezolva.

Link spre comentariu

In principiu cam asta ziceam zi eu dar fara cuptor.Eu ma refeream la o solutie de reballing sau reflow serioasa nu cuptor.Cuptorul desi uneori functioneaza nu e o solutie de durata , in majoritatea cazurilor cei ce au incercat solutia asta draguta au zis ca i-a tinut reparatia maxim o saptamana , si 125 grade nu prea rezolva mare lucru , eventual preincalzirea .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări