Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 7100 -consuma bateria

tinel

Postări Recomandate

Am un tel. Nokia 7100 care a fost scapat in apa. Dus la service ,a fost ,,reanimat'' dar bateria nu mai tine decat 24 de ore ...fara convorbiri. Am schimbat bateria dar tot asa face.La service mi-au spus ca nu se mai poate repara...Mentionez ca in afara de consumatul bateriei alta pb. nu are ,doar ca atunci cand se vorbeste la el se incalzeste putin in spatele bateriei (bateria e rece)...Chiar nu se mai poate repara ?!?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tinel

5

• paul14

3

• Mihai85

2

Top autori în acest subiect

In primul rand trebuie facuta o curatare la ultrasunete, asta daca nu au facut si cei de la service . Daca nu da rezultate si tot avem rezistenta pe bara Vbat trebuiesc inlocuiti condensatorii de pe aceasta bara, varistorii... E putina migaleala.

Link spre comentariu

Se poate inchide ..,,baietii'' de la service mi-au schimbat banda flexibila ..de aia nu merge tasta 3 ...si cum am fost la doua service-uri din Ploiesti , e cam greu sa-i reclam la OPC, ca o sa arunce vina unii pe altii ...

Link spre comentariu

Uite deaceea nu am m-ai primit de vreo 2 ani in service nici un telefon care a avut contact cu lichide. Incerci sa ajuti omul si te alegi cu..... Apropo, am si eu o curiozitate, daca tot sunt off topic. De unde stii tu ca a inlocuit "baietii" banda acea!!!

Link spre comentariu

Probabil stie ca asa i`au spus "baietii". Daca tu iti lasi masina in service si cand te intorci s-o iei si vezi ca merge, ii crezi pe cuvant cand iti spun ca au inlocuit piesele x,y,z, nu?Ca sa fiu si ontopic, stiam ca electronicele care au avut parte de baie se pot curata si cu WD-40, bineinteles fara display.

Link spre comentariu

Pai daca asa iau spus "baieti" insemna cu sunt neste dobitoci. Si ca sa fiu si ontopic... Tastele 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,#,*sunt pe placa de baza a telefonului si de ele se ocupa ic. z2400(cine este interesat ai pot da un service manual sa vada despre ce este vb). Folia flexibila NU are nici cea mai mica legatura cu tasta 3(ca sa-ti dai seama de acest lucru nu trebe sa fi in tehnician gsm ) :ras: . Si apropo de soluti pentru curatat pbc-urile telefoanelor, eu folosesc DECARBUROL. Alcool-ul izopropilic e fix pix. Br. Dixon

Link spre comentariu

Am luat telefonul de la service ,,mort'' cu bateria descarcata...cica nu se mai poate repara ..acasa am incarcat tel. si incercand sa butonez la el am observat ca la apasarea tastei 3 nu apare nimic pe display si butonul nici macar nu pacane ,ca si cand n-ar mai avea keypad sub el...cautand pe net am gasit la un magazin online de vanzare banda flexibila cu keypad-ul atasat .Daca se da search dupa ,,Banda Nokia 7100 Supernova Originala'' o sa vedeti ca numai asa se vinde...nu stiu exact daca se poate detasa banda de keypad ,eu am presupus ca nu se poate,si ca a fost schimbata cu totul...nu cred ca din cauza apei intrate in el nu mai functioneaza tasta [email protected] nu m-au ajutat...ajutor e cand o faci pe gratis ,ei mi-au cerut 50 ron pe care i-am dat fara sa comentez ,...(off-topic ,la primul service mi-au cerut 20 ron, dupa ce nu au reusit sa faca nimic la tel. )

Link spre comentariu

daca nu functioneaza decat tasta ''3'' nu are treaba filtrul. daca ar fi fost filtrul nu ar fi functionat o linie/coloana. cel mai probabil au oxidat pad-urile(mai ales ca a fost scapat in apa) sau un traseu.

Link spre comentariu

ok, am inteles ! keypadul atasat benzii flexibile e cel de pe fata ,de langa display..nu e tastatura..nu cred ca e vorba de contact oxidat,ca a fost curatat la ultrasunete, iar tasta cand o apesi nu scoate acel pacanit usor pe care il scot celelalte taste ..e ca si cum sub ea n-ar fi nimic...@paul14 - daca mi-au cerut bani pt. nimic ,nu inseamna ca le-am dat...mai ales ca ei sunt vecini cu OPC :da ...

Link spre comentariu

daca nu functioneaza decat tasta ''3'' nu are treaba filtrul. daca ar fi fost filtrul nu ar fi functionat o linie/coloana.

Corect, nici nu a afirmat nimeni altceva. :nas:

Tastele 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,#,*sunt pe placa de baza a telefonului si de ele se ocupa ic. z2400

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări