Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre constructia incintelor acustice

Vizitator Audio Bliss

Postări Recomandate

Vizitator Audio Bliss

Pentru ca tot am vorbit despre acesta lucrare, "Loudspeaker Design Cookbook - Seventh Edition By Vance Dickason" o puteti descarca de mai jos

Mod Edit: Ceea ce faci tu este ilegal si incalci regulile forumului...poate ai merita un ban, nu ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• radue

1

• CBI

1

• ancient

1

Top autori în acest subiect

Mod Edit: Ceea ce faci tu este ilegal si incalci regulile forumului...poate ai merita un ban, nu ?

Stimate moderator,

Omul publicase un link, sau postase de-a dreptul materialul prin upload direct pe forum ?

Cu bine,

Ancient

Link spre comentariu

pt cine este interesat si cauta astfel de carti se gasesc destule pe emule si torentinu are rost sa mai urcati linkuri pe forumsi eu am oferit mai demult aceasta cartzulie si sunt sigur ca cine este pasionat si vrea sa citeasca o va face cumva rost

Link spre comentariu

Stimate moderator,Omul publicase un link, sau postase de-a dreptul materialul prin upload direct pe forum ?Cu bine,Ancient

Este vorba despre un material protejat ce copyright, adica drepturi de autor. Cat timp nu ai in scris dreptul dat de catre autor ca poti sa faci asa ceva cu materialul publicat de el, nu are ce cauta nicio referire la linkul de unde se poate lua asa ceva de pe net.Si ca sa-ti reamintesc:

NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ , CRACKS , MP3 sau orice are drept de autor)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări