Vizitator Audio Bliss Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Pentru ca tot am vorbit despre acesta lucrare, "Loudspeaker Design Cookbook - Seventh Edition By Vance Dickason" o puteti descarca de mai jos Mod Edit: Ceea ce faci tu este ilegal si incalci regulile forumului...poate ai merita un ban, nu ? Link spre comentariu
ancient Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Mod Edit: Ceea ce faci tu este ilegal si incalci regulile forumului...poate ai merita un ban, nu ? Stimate moderator,Omul publicase un link, sau postase de-a dreptul materialul prin upload direct pe forum ? Cu bine, Ancient Link spre comentariu
CBI Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 pt cine este interesat si cauta astfel de carti se gasesc destule pe emule si torentinu are rost sa mai urcati linkuri pe forumsi eu am oferit mai demult aceasta cartzulie si sunt sigur ca cine este pasionat si vrea sa citeasca o va face cumva rost Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 eu o am cumparata si pot sa spun ca nu se compara varianta de pe net cu cea pe care o ai fizic in mana.E o cu totul altceva sa o ai pe hartie. Link spre comentariu
radue Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Stimate moderator,Omul publicase un link, sau postase de-a dreptul materialul prin upload direct pe forum ?Cu bine,AncientEste vorba despre un material protejat ce copyright, adica drepturi de autor. Cat timp nu ai in scris dreptul dat de catre autor ca poti sa faci asa ceva cu materialul publicat de el, nu are ce cauta nicio referire la linkul de unde se poate lua asa ceva de pe net.Si ca sa-ti reamintesc:NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ , CRACKS , MP3 sau orice are drept de autor) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum