Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de unde pot cumpara o placa pentru senzori te temperatura

Vizitator scorpion

Postări Recomandate

Vizitator scorpion

Hellointeresante chestii de citit aicea pe forum, singura problema a mea este, ca nu prea stiu electronica, stiu shi io ce-s alea tranzistoare, termistoare, relee, rezistentze , shi ce fac, dar cam aicea se limiteaza cunostintzele mele in domeniu , deci ajung optez la ideea de a cumpara ceva gata facut, sau daca nu, sa fie totushi simplu de asamblat.Shi ca sa termin cu balariile o sa trec la subiect, mie mi-ar trebui o placa, care prin portul paralel probabil, sa pot sa citesc temperaturile (daca se poate 2-3 sonde cel putzin) shi sa faca niste contacte la comanda (2-3 shi alea).Eu ash vrea sa stiu daca voi cumva cunoastetzi vre-un magazin care sa aiba asha ceva, binentzeles daca se poate sa fie in romania, (daca nu e in Romania totushi sa trimita comenzi in romania) sau o pagina al vreunui magazinProgramarea nu e o problema, floare la ureche , doar hardweru ma intereseaza Cu tot respectu shi multzumirile de rigoare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

2

• one

2

• niq_ro

1

• sifor

1

Top autori în acest subiect

Vizitator scorpion

Dah am vazut ca toat lumea opteaza pentru senzori dallas in aceasta situatzie, dar problema mea e ca o fi simplu de facut placa, dar problema e ca totushi exista posibilitatea de a face scrum toata povestea :) de aia intrebam daca pot gasi sa cumpar toul facut, in strainateat am vazut, dar nu livreaza in RO

Link spre comentariu

Eu nu am lucrat cu senzori Dallas, dar am citit despre ei.Iti pot face un montaj prin care sa programezi evenimentele pe portul paralel. Adica sa functioneze fara ca temperatura sa fie mereu citita de PC si actionate releele.Daca vrei ca PC-ul sa faca totul, combinatia cu DS1820 si niste relee comandate de niste tranzistori este cea mai simpla.Spune cat esti dispus sa dai sa iti zic daca ai sanse.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator andries_andreea

Multumesc.Dar m-ar interesa daca acest senzor se poate lega la un PLC.Am acces la unul care este folosit in industria navala.Este o aplicatie pe care vreau sa o fac ptbpr de diploma.Daca imi poti da mai multe inf ti-as ramane recunoscator.Pret, de unde ii pot cumpara.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări