Vizitator gogu190 Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 am doua difuzoare de 10'' de sub , mobile authority dar nam caracteristicile tehnice la ele...si as vrea sa fac un subwoofer cu ele doua, in aceiasi incinta ptr o putere mai mare..difurile au vreo 50 - 60 w rms fiecare....va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste planuri, ca sunt incepator, ceva asa in general .... Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Daca nu ai caracteristicile tehnice atunci nu ramane decat o optiune: o incinta la plezneala. :rolleyes: Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 pune si tu o poza, un cod, cevavezi si tu daca sunt bune pt bass reflex ( suspensia tare ) sau pt inchisa ( suspensia moale ) si le faci o cutie de vreo 60-70 de litrisper ca nu am aberat prea mult Link spre comentariu
Vizitator gogu190 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 da..pai cred ca sunt d bass ptr ca au membrana foarte mare..o sa puna azi sau maine o poza cu ele Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 nu conteaza daca e mare, conteaza daca au suspensia tare, ca daca o au moale sigur merge incinta inchisa Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Poate te ajuta asta http://www.epanorama.net/documents/audi ... eters.html sau asta: PS: ca generator de sunete poti folosi programul "Sound Generator". Nu va fi cel mai fidel, dar totusi o sa te orienteze in calcularea incintei. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator gogu190 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 uitati pozele cu un difuzor folosit momentan la o boxa care a fost cam un esec( a fost facuta cam dupa ureche), si p care o voi desface... Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 si difuzorul ala il vei folosi sau cum ? si sunt doua ?pare a avea excursia mare dar a-r trebui masurat ca sa nu mai faci dupa ureche... Link spre comentariu
Vizitator gogu190 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 da ..pai am doua difuzoare ca ala cu care vreau sa fac alta incinta Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 din cate vad si imi dau seama suspensia e destul de flexibila astef incat cel mai bine a-r fi o incinta inchisazic ca la 10 inchi a-r fi bun un volum de 60 -80 de litriasta daca nu ai cum sa masori parametrii :finga: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 incinta pe care o ai acuma cum este?inchisa, bass-reflex ? Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Daca membrana e tzeapana nu inseamna neaparat bass reflex.Conteaza si ce Q are diful. Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 stiu asta Sharky dar neavand parametrii eu zic ca e mai bine decat : "hai ca-i fac sh yo o cutie si ii mai trag sh-un bas raflex "fara flame :snakeman: Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Ar fi lux daca i-ai putea masura. Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Pentru gogu190: Uite ca m-am enervat! Este ca si cum ai fi cerut sa zicem parametrii (CP, cuplul, demaraj 0-100 km/h) unui Mercedes. Dar exista mai multe clase si modele de masina sus amintita. Omul de unde sa stie ca vrei parametrii modelului clasei A cu motor de 1.6 sau 1.8 (nu stiu daca exista, este numai ca exemplu). Sa zicem ca stim ca diful are 10'' (deci nu poate fi clasa S de la Mercedes). Cum a zis mai inainte si Silviu26, ar fi bine daca te-ai uita la partea posterioara de la magnetul difuzorului si sa ne scrii ce scrie pe acolo (adica da-ne modelul difuzorului, trebuie sa fie ceva scris pe acolo)....si pe urma mai vedem noi. Astea le-am gasit (sunt si cateva modele de Mobile Authority): http://www.thielesmall.com/database.asp Pentru FORUMISTI: Este un site bun. Uitati-va si la "link"-uri, poate fi de folos. Puneti si voi la "Favorites" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum