Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor confectionare antena 2100mhz

Vizitator decu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ywar2

2

• pop_ady44

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator decu

nu cred ca merge ce propui tu. caut schema cu care sa am certitudinea ca merge . de gasit se gasesc gata facute dar nu ma indur sa dau banii fara a avea certitudinea ca merge netul

Link spre comentariu

Salut. Si eu sint interesat de o asemenea antena ptr un modem 3g model E960 si serviciul de internet de la RDS. In momentul de fata doresc sa construiesc o antena panou... cred ca asa se traduce, cu un cistig teoretic de 14 dBi. Atasez in subsol pdf-ul.Tot in cadrul forumului la adresa de mai jos exista un user care a construit un yagi dupa o antena industriala si da detalii despre constructie. Am incercat sa iau legatura cu el saptamina aceasta ptr a-i cere mai multe detalii dar se pare ca nu este prea activ. Poate o sa apara intr-un final pe aici si reusim sa mai aflam cite ceva.Iata link-ul:viewtopic.php?f=66&t=76062Ce modem folosesti si cum doresti sa conectezi viitoarea antena la el.Pe curind!!!!

Link spre comentariu
Vizitator decu

pai am un hwaei de la digi si mai am un modem de vodafone decodat. o sa merg pe cel de la vodafone ca nu vreau sa intervin in cel de digi ca e in custodie. pe celalalt am incercat deja cu o antena de gsm cu firul de antena lipit direct pe contactorii de la antena interna pe care am indepartat-o. astept cu nerabdare vesti. incercasem ceva ce am azut pe net cu un lighean pe post de reflector si un tub de pvc de o anumita grosime cu folie pe el, si in el bagat modemul. dar nu e stabil si nici nu da randament.

Link spre comentariu
Vizitator decu

nu prea cred ca faci mare lucru cu patratelul ala. mai degraba astept sau chiar incerc pe cealalta. nu prea are multe detalii, dar asta e. prin comert am vazut antena aia pe la 180ron.

Link spre comentariu

Ok, am inteles.Iata si o alta rezolvare.... cu conditia sa ai putin semnal. Daca ai un telefon digi, U1000S sau U120S, instalezi driverele telefonului in calculator si cu ajutorul cablului usb-mini usb il conectezi la calculator. In Device manager va aparea ca simplu modem. Creezi o conexiune dial-up la numarul *99# , fara nume si parola si dai Connect. Daca pe bargraful telefonului ai putin semnal, internetul va functiona. Nu va fi 7200 dar 384Kbs tot sint. Incearca si da-mi de veste. Pe curind!!!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

bun noroc sau cum zicem noi noroc am vazut ca dicutatii despre digi eu am rezolvato cumva dar mai pica pe motiv ca nu am gasit o metoda sa-l fixez de antena interna eu stau la vreo 15 km de primul bst cum stau intro vale nu-l vad direct dar daca urc pe deal il vad rezolvarea . am facut ceva antene din simpla sarma de cupru cu un reflector din tabla de aluminiu si am facut una identica in casa dar cu deosebirea ca nu are decat 2 patrate am pus antena la vreo 12 metri intrun par si am orientato spre bst atasez schema antenei daca vreti si dimensiunile ceretile pe pmcotele de acolo sunt pentru 2400mhzmentionez ca se fac 4 patrate cercuri sau ce vreti voi

post-51593-139829286306_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări