Vizitator samybertone_10 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Salutare. Sunt si eu nou pe aici am si eu o problema: caut un transistor HA13165H. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Va salut ! Eu cred ca acesta ha13165h este un circuit integrat: Multiple Voltage Regulator for Car Audio.Mult succes ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 ha13165 nu este tranzistor , ci este suta la suta circuit integrat... iar fabricantul lui este firma hitachi - renesas...! Link spre comentariu
quadrall Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 saracutul , eu i l-am dat dar mi-e frica sa nu-l monteze cine stie cum , la cate cunostiinte are. Link spre comentariu
Vizitator samybertone_10 Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 salutari !paste fericit tuturor! a fost montat pe player nu de mine ci de un electronist dar am o veste proasta ori nu e compatibil ori e defect!si nu am gasit sa cumpar un integrat nou sa fiu sigur ca e buna piesa! playerul nu l am ars eu asa l am luat !daca stiti in site specializat ca nu am gasit mai nimic! ms Link spre comentariu
Vizitator flaviuszardo Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 unde gasesc si eu un ha13165h?sau echivalentul lui,daca un electronist priceput ar putea sa imi spuna? Link spre comentariu
Vizitator samybertone_10 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 am eu unu daca mai ai nevoie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum