Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iaras Tda7294

Dj TaZz

Postări Recomandate

Salut baieti! M-am apucat de un amplificator cu tda7294 dar si niste intrebari.1.Am trafu din a-350 amp-ul acel vechi rebobinat secundaru cu sarma de 1mm 2x28Vac cozi 4x4700mf si punte de 10 amperi, as putea scoate tot din cele doau montaje pentru ca amplificatorul va lucra numai de la 125 hz in sus adica pentru niste sateliti de 10+1? Daca nu tot cat as obtine?2.Vor mai fi si alte intrebari dar pe parcursul realizari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulianpry

1

• Dj TaZz

1

Top autori în acest subiect

cu traful tau de 2x28Vac vei scoate ,cel mai posibil,niste fum :nas: ,tensiunea ta dupa redresare si filtrare va fi in acest caz in jur de +/-39 Volti,putin cam mare...mai ales tinand cont ca este posibil ca tda-urile sa fie de provenienta dubioasa.Eu zic sa rebobinezi traful la tensiunea de 2x22Vac,ideal era si cu sarma putin mai grosuta dar merge si aceea.Mod edit: exista deja topic pt 7294

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări