FlorinPTM Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Salutare.Vreau sa'mi construiesc si eu o incinta pt subwoofer'u meu.Pentru inceput, unde gasesc mocheta,vatelina, port vent etc... in bucurestii?? Link spre comentariu
Vizitator Daedalus Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Si eu vreau sa-mi fac o incinta dar ce intrebi tu e tocmai partea finala a discutiei. Daca iti faci woofer pentru masina, desi merge si pentru casa, poti sa iei mocheta la metru din bricostore sau alte hypermarketuri de genu asta, vatelina gasesti in Obor desi eu iti recomand burete, iar port nu cred ca gasesti dar poti improviza cu teava de PVC care o gasesti la materiale de constructii. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 desi eu iti recomand burete.Cum se numeste buretele acesta?si cum arata??gasesc in obor? Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 burete cofrat...................... Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 mda..la ala ma gindeam de mult dar e greu de gasit si este ff scump... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum