one Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Sunt unele stopuri de bicicleta care au 5 sau 6 leduri si au o gramada de efecte de lumini. (clipeste, lumina dinamica, etc.) De obicei sunt chinezarii si nu costa mult. E suficient sa scoti becurile rosii si sa pui albastre si sa alimentezi cu vreo 3 baterii in loc de 2. exemplu: http://en.wikipedia.org/wiki/File:RearLight2.jpg Link spre comentariu
milet Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Ideea cu lampile de bicicleta e cea mai buna si ieftina.Eu asa am facut la o barcutza cu radiocomanda.dar vezi,cauta mai multe modele,vezi care-ti plac.Alta ideea am furat-o de la o jucarie a lui fiica-mea,un inel de pus pe deget din silicon si care daca-l apesi putin,se declanseaza un joc de lumini in interiorul lui.are numa doua led-uri si baterii de ceas,dar il poti adapta usor.Si acesta face EXACT ca girofarul politiei.Apropo de inlocuit led alb cu rosu:ledul rosu are tensiunea maxima de alimentare cam 2,5V,pe cand alb si albastru,pe la 3,2V,daca tin minte bine,deci o substituire a unui alb cu rosu==>POC!Daca nu rezolvi,da-mi PM si te ajut cu un montaj gata facut cu CDB4017 si un 555,care l-am facut mai demult tot pentru o masinuta RC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum