briobit Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 1. With alarm turned OFF: 2. Turn on the ignition. 3. Within next 10 seconds press the valet switch (aka service switch) 6 times. 4. After two seconds the siren will signal that the alarm has entered remote programming mode. 5. Within next 10 seconds press the 1st button on the 1st remote. 6. The siren will chirp, the indicators (turn signals) will blink twice signalling the remote has been stored. 7. Repeat steps 5-6 with second remote. 8. After storing two remotes the system will exit the programming mode automatically. You can also wait 10 seconds doing nothing, or turn the ignition off. Either way youre out of programming mode. Acum am alta problema.... telecomenzile de la inchidere au 3 butoane, deci ceva ce mergea initial nu o sa mai mearga si ce se intampla daca intru la programare si nu merg invatate cele noi?LE: inchiderea mea centralizata este exact modelul initiatorului acestui topic de aceea am postat aici sa ramana informatia pachet. Link spre comentariu
ggi Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Mdap... cel mai probabil, nu o sa-ti mearga una din functiile secundare (chemare masina sau ch.3), insa ma gandesc ca nu-i tocmai o crima... Ai putea eventual sa inveti doar una din telecomenzile noi, sa o ai pentru uzul zilnic iar una dintre cele vechi (mai bine pastrata) o pui bine; asta in cazul in care se sterg celelalte doua telecomenzi originale din memorie (si cam asa imi pare mie ca se va intampla...).Dar te poti astepta sa nu se mai deschida portbagajul separat (ch.3) sau sa nu raspunda la "chemarea" in parcare.OFF: Eu pe-asta cu "chemarea" am cautat-o cand mi-am pierdut masina in Iasi si am sunat la politie.... Da' nu mi-o furase nici naiba, numa' n-o vedeam eu... Link spre comentariu
briobit Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 dupa cum vad eu daca intru acolo zboara direct cele memorate (si din ce am citit merg numai 2 telecomenzi) prefer sa raman fara chemarea in parcare in loc de portbagaj, pentru ca nu mai am butuc la el (dupa o tentativa de vandalizare) si e penibil sa trag bancheta (spatarul) din spate sa deschid portbagajul (am o deschidere mecanica de rezerva)... cred ca o sa incerc sa vad ce se intampla .... si ca plan de rezerva deja am un plan in cap si anume sa ma leg in butoanele primei alarme prin 2 relee din inchidere sa imi activeze si alarma .... probabil bat campii .... Link spre comentariu
ggi Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Asta cu preferintele portbagaj vs chemare... nu prea e alegerea ta... mna, asta e, vezi tu.Iar ideea cu releele mi s-a parut cam abracadabranta...Anyway, lasa alarma asa cum e, dar leaga actuatorul de la potbagaj pe un buton separat in cabina, sau pur si simplu in paralel pe unul din actuatoarele de usa si-ai scapat de un necaz. Cat despre o alarma care actioneaza alta alarma ... las-o asa; astea se actveaza/dezactiveaza cu dublu impuls (centralizatele) sau in baza unor comparatii intre senzori (alarmele) asa ca nu prea cred ca o sa-ti iasa; eu unul n-as incerca decat daca am pregatita o sampanie pentru focul de artificii ce va urma... sau pentru consolare... :rade:LE: Tot dupa mintea mea, as rezolva-o mai... electroniceste, asa...As face o alarma simpla cu PIC, cu senzor de soc piezo si cu 2-4 intrari I/O de la usi, pe care as comanda-o cu canalul suplimentar din modulul de centralizata ce zici ca-l ai complet si toata dracia va avea cam aceleasi functii uzuale ca si una de-asta made-in-china, dar macar stiu ca-i facuta acatarii.Mna, e doar o idee, desigur, ceva mai scumpa, dar vad ca tot te pricepi cumva la uC-uri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum