Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stiti ce face intrarea RGB ntr-un tv?

Vizitator mad_max

Postări Recomandate

Vizitator mad_max

salutistiti cumva ce reprezinta/face intrarea RGB intr-un televizor?am un sony care are asa ceva si nu stiu ce face.are 2 scarturi in spate si unSvideo in fata; iar in meniu imi apare RGB (cind dau pe AV), si nu stiu ce poate chestia aia.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

1

• Tavi

1

• Craciun

1

• luc

1

Top autori în acest subiect

Intrarea RGB din televizor aplica semnalele de culoare separat pe cele 3 amplifuri de culoare, si in plus pe cupla scart vei mai gasi sincro H si V separat si videocomplex. Deci pentru a vizualiza ceva iti trebuie o sursa de semnal care da la iesire informatia de culoare separat pe cele 3 culori R(rosu)G(verde)B(albastru).

Link spre comentariu

Hai ca mi-ai dat o idee, luc. :snakeman: Numai ca eu n-am intrare RGB. Da' daca pun mana pe asa ceva :smt003 @mad_max: cat de vechi e teleivorul rau "Sony". Eu am unul din 2000 si n-are asa ceva. :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator mad_max

da, sigur e unul din scarturi (am 2 in spate si un SVideo in fata-unde bag compu)pentru cit de vechi este tv-ul nu prea stiu ce sa zic , oricum cred ca e dupa 2000, ca are o gramada de chestii in service menu; are functie de diagnostic in caz ca se defecteaza ceva =>iti blincare ledul (un fel de cod) si gasesti in manualul de service cauzele posibile. Dupa parerea mea e destul de destept.multam baieti, asta voiam sa aflu; ce e cu acea intrare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări