Vizitator mad_max Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 salutistiti cumva ce reprezinta/face intrarea RGB intr-un televizor?am un sony care are asa ceva si nu stiu ce face.are 2 scarturi in spate si unSvideo in fata; iar in meniu imi apare RGB (cind dau pe AV), si nu stiu ce poate chestia aia.Va multumesc Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 Intrarea RGB din televizor aplica semnalele de culoare separat pe cele 3 amplifuri de culoare, si in plus pe cupla scart vei mai gasi sincro H si V separat si videocomplex. Deci pentru a vizualiza ceva iti trebuie o sursa de semnal care da la iesire informatia de culoare separat pe cele 3 culori R(rosu)G(verde)B(albastru). Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 ok , am intelesbag de seama ca nu prea o sal folosescbine ca stiu despre ce e vorbamerci mult Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 ba da poti sa o folosesti acea intrare ca sa faci din tv o orga de lumini :rolleyes: Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 Hai ca mi-ai dat o idee, luc. :snakeman: Numai ca eu n-am intrare RGB. Da' daca pun mana pe asa ceva :smt003 @mad_max: cat de vechi e teleivorul rau "Sony". Eu am unul din 2000 si n-are asa ceva. :rolleyes: Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 acel RGB la tv-ul tau este un av normal , il verifici care din ele este prin teste , s-ar putea sa fie unul din scarturi , notat in meniu la sony asa Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 da, sigur e unul din scarturi (am 2 in spate si un SVideo in fata-unde bag compu)pentru cit de vechi este tv-ul nu prea stiu ce sa zic , oricum cred ca e dupa 2000, ca are o gramada de chestii in service menu; are functie de diagnostic in caz ca se defecteaza ceva =>iti blincare ledul (un fel de cod) si gasesti in manualul de service cauzele posibile. Dupa parerea mea e destul de destept.multam baieti, asta voiam sa aflu; ce e cu acea intrare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum