criss Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Buna, Am un casetofon Blaupunkt CAR300(F) pe care l-am modificat cu ceva timp in urma, dar niciodata nu l-am folosit deoarece la acea vreme am facut rost de un radio/mp3player si pe acesta l-am pus la 'praf'. acuma s-a dus tunerul la radio/mp3player si doresc sa folosesc Blaupunktul. Modificare a constat in anularea preamplificatorului(LM833) pt capul magnetic+am eliminat complet partea mecanica si 'injectarea' de semnal de la un mp3player portabil in procesorul audio(TDA7433D) care are 2 intrari stereo(unul pt casetofon si celalalt pt radio) si unul mono. pe cel stereo l-am ales(intrarea 2 pinul: 2 si 3), imi funtioneaza doar ca are un zgomot de fond, un 'fluierat' extrem de enervant. La intrarea in procesorul audio am folosit condensatoarele originale de 1uF dar totusi isi face de cap, dupa aceea am incercat si de 100nF(cel din descrierea tehnica) dar tot asa s-a comportat. Cum as putea elimina acest bruiaj? Foaia tehnica a procesorului audio: http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/25178/STMICROELECTRONICS/TDA7433D.html Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum