Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Exista doritori de clona pickit2 ?

Vizitator noxxys

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

2

• dorelb

2

• pspsuceava

2

• gr1ph0n

1

Top autori în acest subiect

Realizeaza-l practic, testeazal sa vedem si noi ce ai facut si dupa ce totul este ok in fuctionare si are si un desing cat de cat poti vb de vanzare :101

Link spre comentariu
Vizitator noxxys

Cablajul va fi facut cu metoda foto deci o sa iasa bine, iar de design nu stiu ce sa zic ca nu cred ca ii fac carcasa, am deja clienti multumiti de programatoare jdm facute de mine deci daca ma apuc sa il fac nu exista sa nu imi iasa si oricum nu as pune la vanzare daca nu ar functiona :ciuda:

Link spre comentariu

Cablajul va fi facut cu metoda foto deci o sa iasa bine, iar de design nu stiu ce sa zic ca nu cred ca ii fac carcasa, am deja clienti multumiti de programatoare jdm facute de mine deci daca ma apuc sa il fac nu exista sa nu imi iasa si oricum nu as pune la vanzare daca nu ar functiona :ciuda:

Daca vrei sa vinzi ceva, fa-o in cadrul subforumului Vanzare, afli acolo daca sunt doritori sau nu.
Link spre comentariu
Vizitator noxxys

Nu vreau sa vand nimic acum, vreau sa vad daca sunt doritori, sa nu ma apuc sa fac 10 bucati si sa raman cu ele, ce am de vanzare e pus la vanzare unde trebuie, cine ar vrea asa ceva poate sa imi raspunda, nu inteleg de ce trebuie sa fiu mustrat, nu vad ce regula am incalcat

Link spre comentariu

E pe USB , deci sunt interesat si eu , dar daca e un pret rezonabil , nu de alta dar ca sa nu mai tot trebuiasca sa tot folosesc computerul si sa fac direct de pe laptop .{Poti sa imi lasi cevamesaj cu un ID sa te contactez ?pe privat.

Link spre comentariu

Mai omule eu unu pot cumpara numai un produs nu vorbe cat despre desing ma refeream la cablaj, sa arate si el cat mai comercial.Fa-l si daca mi se pare ok chiar o sa cumpar unu Bafta :101

Link spre comentariu

Sugerez sa nu faci versiunea aia , ci sa faci o clona identica cu originalul (minus EEPROM-urile, cine foloseste OTG ? ), sunt doar cateva piese in plus, cine stie cand o sa doresti sa programezi un PIC care merge doar la 3.3v ? Si eu am facut fix aceiasi clona de pickit si a mers din prima, am folosit-o pentru ce am avut nevoie , dar cand am avut nevoie sa programez un PIC32, a trebuit sa fac alt pickit , si de data asta l-am facut cum trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator noxxys

Perfect, asta vroiam sa stiu, daca am macar 2-3 doritori, pcb-ul va fi facut cat de comercial se poate la nivel de hobby, cu metoda foto, componentele plantate cu grija si pretul cat sa acopere componentele, pcb-ul, si munca mea, programatorul va fi testat inainte de livrare, numai bine la toata lumea

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator noxxys

E gata clona, testata pe pic18f2550 pe care il citeste, scrie si sterge fara nici o problema, functioneaza exact ca originalul dar momentan merge numai cu pic-uri pe 5v, pe viitor o sa fac un mic convertor cu care o sa mearga si cu pic-uri pe 3,3v, curand pun si poze, pretul ar fi de 85 lei

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări